Ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Ηρακλείου, πρωινές ώρες σήμερα, από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Ο/Γ ''ΣΟΥΠΕΡΦΕΡΡΥ ΙΙ'' Ν.Π. 9939 ότι μετά τον απόπλου του από το λιμένα Ηρακλείου και συγκεκριμένα στην είσοδο του λιμένα, διαπιστώθηκε βλάβη στο σύστημα πηδαλιουχίας και αιτήθηκε τη συνδρομή ρυμουλκών.

 Το Ε/Γ-Ο/Γ ''ΣΟΥΠΕΡΦΕΡΡΥ ΙΙ'' το οποίο εκτελούσε δρομολόγιο προς τους λιμένες Θήρας και Μυκόνου, κατέπλευσε με ασφάλεια με τη συνδρομή των ρυμουλκών “ΜΙΝΩΤΑΥΡΟΣ” Ν.Η. 11 και “ΜΙΝΩΤΑΥΡΟΣ Α” Ν.Η. 135., στον οικείο λιμένα, όπου αποβίβασε διακόσιους πενήντα επτά (257) επιβάτες, εννέα (09) Ι.Χ., επτά (07) Φ/Γ και τρία (03) Δ/Κ. Στη συνέχεια με μέριμνα της πλοιοκτήτριας εταιρείας οι επιβάτες και τα οχήματα μετεπιβιβάστηκαν στο Τ/Χ “CHAMPION JET 2” σημαίας Κύπρου το οποίο εκτελεί προγραμματισμένο δρομολόγιο για Ηράκλειο – Θήρα – Ιο – Νάξο – Μύκονο - Πάρο και επιστροφή.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηρακλείου που διενεργεί την προανάκριση, απαγορεύτηκε ο απόπλους του Ε/Γ-Ο/Γ ''ΣΟΥΠΕΡΦΕΡΡΥ ΙΙ'' μέχρι αποκατάστασης της ζημιάς και προσκόμισης σχετικού βεβαιωτικού διατήρησης κλάσης από τον παρακολουθούντα νηογνώμονα.

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.