Γεννήθηκα στην Ερμούπολη της Σύρου, κατοικώ μόνιμα στην Τήνο, έχω 2 γιους, το Χριστόφορο – Ιωάννη Πολιτικό Μηχανικό και τον Στέφανο – Μάριο σπουδαστή. Κατέχω γνώσεις Πληροφορικής, Δημόσιας Διοίκησης και στον Ελληνικό Πολιτισμό. Μιλάω Αγγλικά και Γαλλικά.

Υπηρετώ ως δημόσιος υπάλληλος τα τελευταία 20 χρόνια στην Περιφερειακή Ενότητα Τήνου. Απ’ τις θέσεις που έχω υπηρετήσει, έχω αναπτύξει δράσεις, για την Αγροτική Ανάπτυξη, την τουριστική και πολιτιστική προβολή της Τήνου. Ασχολούμαι με τα κοινά περίπου 20 χρόνια.

Έχω πλούσιο κοινωνικό έργο, έχοντας αναπτύξει δράσεις φιλανθρωπίας και κοινωνικής μέριμνας καθώς και ευαισθητοποίησης του κόσμου σε θέματα εθελοντισμού. Είμαι Ιδρυτικό μέλος του Συλλόγου ΑΜΕΑ Τήνου και Γεν. Γραμματέας του Ναυτικού Ομίλου Τήνου τα 9 τελευταία χρόνια. Είμαι αθλήτρια ιστιοπλοΐας Ανοιχτής Θάλασσας με σημαντικές συμμετοχές και διακρίσεις. Ως σταθερή δότρια αιμοπεταλίων, εγγεγραμμένη στο Εθνικό Μητρώο Αιμοδοτών και στην Παγκόσμια Τράπεζα Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών, οργανώνω σε συνεργασία με άλλους Συλλόγους εκδηλώσεις ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για τη σημασία της εθελοντικής προσφοράς μυελού των οστών.

Με κατεύθυνση τον άνθρωπο και την επαναφορά στις θεμελιώδεις αρχές ίδρυσης της Ευρωπαϊκής Ένωσης, σκεπτόμαστε και υιοθετούμε την Ευρώπη του ανθρωπισμού, την αλληλεγγύης, της δημοκρατίας και της συνεργασίας μεταξύ των ανθρώπων, των λαών και των εθνών της.


Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.