Ενωμένοι για το νησί μας 

Με εργαλείο την αξιοποίηση Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων και Εθνικών Xρηματοδοτήσεων η Τήνος ΑΛΛΑΖΕΙ.

Δεσμευόμαστε για ένα σύγχρονο και ασφαλές Λιμάνι με επιβατικό σταθμό καθώς και τη δημιουργία Αλιευτικού καταφυγίου.

Δεσμευόμαστε για την αναβάθμιση του Κέντρου Υγείας Τήνου σε Νοσοκομειακή Μονάδα Περίθαλψης και την επαναφορά του πρωτοπόρου προγράμματος Αεροδιακομιδών.

Δεσμευόμαστε για τη διαχείριση των Στερεών Απορριμάτων με τη δημιουργία ΧΥΤΥ, την αξιοποίηση ολοκληρωμένου συστήματος Ανακύκλωσης και την εφαρμογή “έξυπνων” λύσεων επεξεργασίας απορριμάτων καθώς και τη μεταφορά των υπαρχόντων δεμάτων από το Κοσσίνι σε αδειοδοτημένο φορέα.

Δεσμευόμαστε για τη διαφύλαξη του Αυτοδιοίκητου του ΠΙΙΕΤ υπακούοντας πιστά στη Διαθήκη των Κτητόρων.

Δεσμευόμαστε για την κατασκευή Σταδίου Ποδοσφαίρου με Στίβο και Σύγχρονου Κολυμβητηρίου.

Δεσμευόμαστε για την ολοκλήρωση του ΣΧΟΑΠ του πρώην Δήμου Εξωμβούργου και Πάνορμου, την επέκταση του Σχεδίου Πόλεως Τήνου, την πολεοδόμηση των παραλιακών οικισμών του νησιού και την επίλυση των προβλημάτων Αναγνώρισης Οδών στις εκτός σχεδίου περιοχές. Δεσμευόμαστε για τη δημιουργία Πανεπιστημιακής Σχολής στην Τήνο με έδρα την Ιστορική Κοινότητα Πανόρμου (Πύργος).

Δεσμευόμαστε για τη δημιουργία Νέων Σχολικών Κτηριακών Εγκαταστάσεων για τη στέγαση του 3ου Νηπιαγωγείου Τήνου και την κάλυψη των αναγκών από την ένταξη του Δήμου Τήνου στην υποχρεωτική δίχρονη εκπαίδευση.

Δεσμευόμαστε για την ανάπλαση της Χερσαίας Ζώνης της Πόλης και τη δημιουργία τριών Χώρων Στάθμευσης στα όρια της με δωρεάν μεταφορά από και προς αυτούς με mini bus.

Δεσμευόμαστε για την ολοκλήρωση των Υποδομών και τη βελτίωση λειτουργίας των Οικισμών με Βιολογικούς Καθαρισμούς, αναπλάσεις, δημιουργία Χώρων Στάθμευσης με προτεραιότητα βάσει των αναγκών τους, Ασφαλτοστρώσεις υφιστάμενων οδών (Τσικνιά- Λιβάδας, Κακιάς Σκάλας - Αγάπης, Βουρνή - Πανούσα) καθώς και διανοίξεις των περιφερειακών οδών Κιονίων, Πανόρμου, Κώμης και Στενής. Δεσμευόμαστε για την 24ωρη Υδροδότηση της πόλης και της ενδοχώρας του νησιού μας με τη σωστή διαχείριση των Υδάτινων Πόρων και των υφιστάμενων εγκαταστάσεων, την υδροδότηση νέων οικισμών καθώς και την διασφάλιση της Ποιότητας του νερού.

Δεσμευόμαστε για τη Μελέτη Αξιοποίησης και δημιουργίας Υποδομών Αγροτικού Χώρου στο Λιβάδι της Κώμης. Δεσμευόμαστε για την Επιμήκυνση της Τουριστικής περιόδου του νησιού μας στις 365 ημέρες στηρίζοντας δράσεις αξιοποίησης του Εναλλακτικού Τουρισμού, των Γεωμορφολογικών, Πολιτιστικών, Καλλιτεχνικών χαρακτηριστικών του τόπου μας με ταυτόχρονη ανάδειξη του Πρωτογενούς τομέα, των Μεταποιητικών εγχειρημάτων και της Γαστρονομίας.

Δεσμευόμαστε για την δημιουργία νέου Ανοιχτού Πολυχώρου Πολιτισμού και την οργάνωση και προστασία των Παραδοσιακών Οικισμών με σκοπό την πολιτιστική ανάδειξή τους, την αρχιτεκτονική, τα ήθη και τα έθιμα τους. Δεσμευόμαστε για τη λειτουργία του πρώτου και μοναδικού βιολογικού του νησιού μας στον Πάνορμο και τη σύνδεση των υπόλοιπων οικισμών της τοπικής κοινότητας σ' αυτόν.


Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.