Εάν καταλάθος σταματήσατε και διαβάζετε αυτό το ποστ μου θα ήθελα να μου δώσετε 2 λεπτά από το χρόνο σας να σας ενημερώσω για κάτι σημαντικό. Πολλοι ίσως με ξέρετε ως φίλο ή κάτι παραπάνω, άλλοι με γνωρίζετε ως ακόμη έναν γνωστό εδώ στην Τήνο, στην οποία ζω μεγάλωσα και έχω σκοπό να ζήσω το υπόλοιπο της ζωής μου!

Γράφω, λοιπόν, αυτές τις γραμμές για να σας γνωστοποιήσω (όσους δεν έχουν ενημερωθεί) ότι στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές κατεβαίνω ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με το συνδυασμό του Γιάννη Σιώτου (Δύναμη Δημιουργίας).

Σε καμία περίπτωση δεν θέλω να σας κουράσω με τα συνήθη λόγια που γράφουν όλοι προεκλογικά. Γι’ αυτό, λοιπόν, δεν θα σας αναφέρω τι είμαι μια και αυτό αφήνω να το κρίνετε εσείς που με γνωρίζετε εδώ και χρόνια...αλλά θα σας πω τι ΔΕΝ είμαι : ΔΕΝ είμαι κλέφτης. ΔΕΝ είμαι συμφεροντολόγος. ΔΕΝ γλείφω για να κερδίσω. ΔΕΝ χρωστάω σε κανέναν. ΔΕΝ έχω πουλήσει, ούτε χρησιμοποιήσει ανθρώπους υπέρ μου. Και κυρίως ΔΕΝ είμαι πολιτικός! Βέβαια θα υπάρχουν και κάποιοι που θα αναρωτηθούν εύλογα «Με ποια προσόντα και με τι βιογραφικό κατεβαίνεις ρε Νικηφόρε;».

Είδαμε και αυτούς με τα βεβαρημένα βιογραφικά, τα παχιά πτυχία και τις λαμπερές γραβάτες τι καλό έκαναν στον τόπο μας.

Αυτή είναι η δικιά μου απάντηση δεν έχω τίποτα απόλυτος από αυτά. Το μοναδικό που ξέρω είναι ότι έχω όρεξη, πάθος και αγάπη για τον τόπο όπου μεγάλωσα και ζω. Ανήκω σε μια οικογένεια οπου αν μη τι άλλο ήταν και είναι «μαχητές» στη ζωή τους και αυτό πέρασαν και σε εμένα. Το σημαντικότερο που μου έμαθαν ομως σε αυτή τη ζωη είναι το να έχω παιδεία, ήθος, αξιοπρέπεια και κυρίως σεβασμό προς όλους και τους μεν και τους δεν χωρίς να ξεχωρίζω κανέναν!

Ζητάω, λοιπόν, από όλους εσάς να με στηρίξετε με την ψήφο σας την Κυριακή της 26ης Μαΐου. Είναι καιρός να αφήσουμε το «θεαθήναι» και τον «καθωσπρεπισμό» και να δούμε την ουσία. Και η ουσία είναι να κάνουμε αυτό τον τόπο καλύτερο..!

ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΤΟ ΣΗΜΕΡΑ...
ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ..!

Σας ευχαριστώ!

#Τηνος #δυναμη_δημιουργιας

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.