Έφτασε η ώρα πιστεύω να πέσουν οι μάσκες...Αφού λοιπόν μόνο εσείς νοιάζεστε και αγωνίζεστε για το Αυτοδιοίκητο του Ιερού μας Ιδρύματος θα ήθελα για αρχή να πάρω κάποιες απαντήσεις σε δυο ερωτήματα απο τους άμεσα εμπλεκόμενους, ήτοι τον κ. Δήμαρχο και τον κ. Σανταμούρη.

Αρχικά, για ποιό λόγο δεν επιλέχτηκε ο κ. Σανταμούρης το Δεκέμβριο του 2017 για τη Διοικούσα Επιτροπή του ΠΙΙΕΤ απο την πλειοψηφία του ΔΣ και προσωπικά απο τον τότε Πρόεδρο του ΔΣ και νυν Δήμαρχο Τήνου, απο τη στιγμή που ο κ. Σανταμούρης εκλιπαρούσε τότε επανειλημένως γι' αυτή τη μετακίνηση. Γιατί δεν τον κάνατε τότε Επίτροπο στο Ιερό μας Ίδρυμα και γιατί όχι και Αντιπρόεδρο; Μάλλον τότε υπήρχαν άλλες προτεραιότητες...

Και κάτι ακόμη...

Ποιά είναι κ. Δήμαρχε η άποψη των πολιτικών σας φίλων με τους οποίους περιφέρεστε καθημερινά και σας στηρίζουν ανοικτά στον προεκλογικό σας αγώνα; Στηρίζουν την Αυτοτέλεια του ΠΙΙΕΤ; Είναι έτοιμοι να παλέψουν γι' αυτό;

Αυτά για αρχή , για να αρχίσει σιγα σιγά να ξηλώνεται το πουλόβερ και γιατί δεν δέχομαι να παίζει κανείς με τα ιερά και τα όσια του τόπου μου. Γιατί πραγματικά αισθάνομαι απο ένα σημείο και μετά οτι ΚΑΠΗΛΕΥΕΣΤΕ το Ιερό μας Ίδρυμα για να εξυπηρετήσετε τις ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΣΑΣ ΦΙΛΟΔΟΞΙΕΣ.

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.