Είμαι ο Μάρκος Αλβέρτης του Φραγκίσκου, με καταγωγή από την Τήνο (Στενή).

Αποφοίτησα από τη Λεόντειο Σχολή Νέας Σμύρνης, σπούδασα Οικονομικά στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΑΣΟΕΕ) και κατέχω μεταπτυχιακό τίτλο από το ίδιο Πανεπιστήμιο στο Finance and Banking, καθώς και πτυχίο σχολής προγραμματιστών-αναλυτών. Ομιλώ Αγγλικά και Γαλλικά.

Στον ελάχιστο ελεύθερο χρόνο ασχολούμαι με τη μουσική, τη γλυπτική και τη θάλασσα. Εργάστηκα από 18 ετών και για 41 χρόνια σαν οικονομολόγος στον Χρηματοπιστωτικό Τομέα.

Υπήρξα εισηγητής στο ΚΕΚ του Χρηματιστηρίου Αθηνών σε παρεμφερή αντικείμενα.

Είμαι παντρεμένος με τη Στέλλα Χαλαβατζή, νηπιαγωγό και έχω δύο εργαζόμενα παιδιά, μια κόρη νηπιαγωγό και ένα γιό οικονομολόγο. Εδώ και ενάμιση χρόνο περίπου δραστηριοποιούμαι στην αναστήλωση του Φάρου της Λιβάδας, μαζί με άλλους εθελοντές των Πάνω Μερών και ευτυχώς το μνημείο αυτό απέφυγε την κατάρρευση και παρά τις τεράστιες δυσκολίες του, αναστηλώνεται, όπως σας είναι γνωστό μέσω του ηλεκτρονικού τύπου.

Δέχτηκα πρόσφατα τιμητική πρόταση συνεργασίας με το συνδυασμό του Δημάρχου Τήνου Γιάννη Σιώτου «Δύναμη Δημιουργίας - Τήνος » την οποία και αποδέχτηκα, καθόσον, πέραν της επιστημονικής του κατάρτισης, θεωρώ το Δήμαρχο άνθρωπο της δράσης και με στελεχωμένο επιτελείο συνεργατών, που μπορεί να συνδυάσει το όραμα με την πράξη και να φέρει άμεσα θετικό αποτέλεσμα στο νησί και τους Δημότες του.

Η πρόοδος του νησιού στη σημερινή ρευστή συγκυρία απαιτεί γνώση, διορατικότητα, συναίνεση, επιμονή, υπομονή και εκμετάλλευση κάθε δημιουργικής ευκαιρίας για τον τόπο.

Δεν προσδοκώ πολιτική καριέρα.

Είμαι ένας έμπειρος εργάτης με επαρκή κατάρτιση και μπορώ να προσφέρω στον τόπο μας.
Δύο υποσχέσεις μόνο:

1) Θα πράξω το μέγιστο δυνατό και
2) Θα βρίσκομαι πάντα στη διάθεσή σας.

Η κρίση, η επιλογή και η ευθύνη της επιλογής ανήκει αποκλειστικά σε εσάς, τους Τήνιους πολίτες.

Με τιμή,
Μάρκος Φραγκίσκου Αλβέρτης


Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.