Εικόνες εγκατάλειψης και «απομάκρυνσης» χαρακτηρίζουν το Δημοτικό Γήπεδο Τήνου στο Βίντσι, όπως τονίζει με δημοσίευμά του, ο Αίαντας Τήνου. Πεταμένα και σπασμένα μπουκάλια εντός του αγωνιστικού χώρου και όλα αυτά, στην προσπάθεια των αθλητών, να προετοιμαστούν κατάλληλα για το επερχόμενο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Κ18 στην Μύκονο.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρονται:

Ουτε συστάσεις χρειάζονται,
Ούτε πρόλογοι,
Ουτε σχετικές επίσημες κοινοποιήσεις προς τρίτους , ούτε τίποτα .

Ξερετε ποιοι είμαστε και τι κάνουμε .
Και το πρόβλημα που θα σχολιαστεί γνωστό σε όλους μας , αλλα Αγωστες , Ανυπαρκτες η Ανεφάρμοστες οι λύσεις του .
Διαλέξτε εσείς όποιο απο τα παραπάνω επίθετα επιθυμείτε και βάλτε το για να τελειώσει η παραπάνω πρόταση.

Η φωτογραφία μιλάει απο μόνη της , χωρίς να χρειάζεται αναλύσεις η επεξηγήσεις.

Στα πλαίσια της προετοιμασίας των αθλητών μας , για το επερχόμενο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Κ18 στην Μύκονο , η προγραμματισμένη προπόνηση στα μήκος ΔΕΝ μπόρεσε να πραγματοποιηθεί λόγω γυαλινων μπουκαλιών (σπασμένων και μη) που είχαν πεταχτεί κάποιο απο τα προηγούμενα «εορταστικα» βράδυα στο ήδη αρκετά ταλαιπωρημένο απο τις καιρικές συνθήκες σκάμμα του γηπέδου.

Μια γενικότερη εικόνα εγκατάλειψης και «απομάκρυνσης» χαρακτηρίζει το «Δημοτικό Γήπεδο Τηνου» στο Βίντσι . Ενα γήπεδο που ΔΕΝ γεμίζει μονο απο τα αθλητικά σωματεία του νησιού, αλλα και απο όλους του κάθε ηλικίας πολίτες που έχουν η βρίσκουν όρεξη να γυμναστούν.

Μεσω της εν λόγω δημοσίευσης θέλουμε απλα να υποψιαστείτε τις συνέπειες στην περίπτωση που κάποιο παιδάκι πηδούσε αμέριμνο στο σκάμμα δίχως επίβλεψη και επίγνωση και πριν ανακαλύψουμε και εμεις το σε τι κατάσταση βρέθηκε το γήπεδο μετα απο τις αργίες του Πασχα.

Κάποτε δεν υπήρχε ο Κλασσικος Αθλητισμός στο όμορφο νησί μας .
Πλεόν υπάρχει , και έχει μια δύναμη 80 και πλέον παιδιών , τα οποία με τις υπάρχουσες συνθήκες κανουν κατι που …. ΜΟΙΑΖΕΙ με Αλμα εις Μηκος
ΜΟΙΑΖΕΙ με Δρομους Ταχύτητας
ΜΟΙΑΖΕΙ με Δρόμους Αντοχής
ΜΟΙΑΖΕΙ με ρίψη .

Κλείνοντας θα τονίσουμε για να προλάβουμε τις δευτερες σκέψεις , πως η εν λόγω ανακοίνωση , ΔΕΝ εχει καμμία πολιτική σκοπιμότητα , σφραγίδα η τάση προπαγάνδας .
Ειναι απλά η συγκεντρωμένη απογοήτευση εμάς των προπονητών και των αθλητών μας για αυτα που θα μπορούσαμε να έχουμε , και ΔΕΝ έχουμε.

Κατα τα αγωνιστικά μας , συνεχίζεται το προγραμμα οπως αναφέρθηκε , με το Διασυλλογικο Κ18 το Σαββατο στην Μύκονο.

Το Προπονητικο Team του Γ.Σ. Αιαντας ΤΗΝΟΥ

Γιαννόπουλος Πέτρος
Μέσσας Κώνσταντίνος
Χαραλαμπίδης Γιώργος

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.