Τις τελευταίες ημέρες έχουν παρατηρηθεί κρούσματα επιτηδείων, οι οποίοι τηλεφωνούν σε επιχειρηματίες (είτε από απόκρυψη είτε από αριθμούς εξωτερικού) και ισχυριζόμενοι ότι καλούν από την Υπηρεσία Επαγγελματιών Κυκλάδων ζητούν την επιβεβαίωση των στοιχείων τους για τη δήθεν δημιουργία τουριστικού οδηγού (ο οποίος δεν υπάρχει), με χρηματικό αντίτιμο. Κατά την επικοινωνία τους αυτή επικαλούνται μάλιστα όχι μόνο το όνομα του Επιμελητηρίου Κυκλάδων, αλλά και άλλων φορέων.

Με αφορμή αυτά τα τελευταία περιστατικά, το Επιμελητήριο Κυκλάδων θα ήθελε για άλλη μια φορά να επιστήσει την προσοχή σας και να σας ενημερώσει ότι το Επιμελητήριο Κυκλάδων για οποιαδήποτε τέτοια ενέργεια ή συνεργασία με εταιρίες και οργανισμούς φροντίζει να ενημερώνει τα μέλη του εκ των προτέρων, προκειμένου να γνωρίζουν τις ενέργειές του, ειδικά όταν αυτές προϋποθέτουν την χρηματική συμμετοχή των μελών του.

Θα θέλαμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι εφόσον δεν έχετε λάβει επίσημη ενημέρωση από το Επιμελητήριο, τέτοιου είδους ενέργειες ή/και συνεργασίες δεν ισχύουν.

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.