Με την ενσωμάτωση στις Ευρωεκλογές να είναι στο 99%. Τη Νέα Δημοκρατία να πανηγυρίζει δίκαια την επικράτηση της επί του ΣΥΡΙΖΑ. Η Τήνος παρ' όλα αυτά έχει διάφορους λόγους να περίμενε με ενδιαφέρων τα αποτελέσματα για την Ευρωβουλή. Όπως γράψαμε και σε προηγούμενη ανάρτηση μας, η Τήνος στράφηκε στη Ν.Δ. ωστόσο πάμε να δούμε τι έκαναν οι υποψήφιοι Τηνιακοί Ευρωβουλευτές. 

Ο Νικολάου - Αλαβάνος Λευτέρης που κατέβαινε με το ΚΚΕ μάζεψε συνολικά περισσότερους από 27.000 σταυρούς και έτσι εκλέχτηκε ως Ευρωβουλευτής. Η Μαρία Δενεκαρία με τους Ανεξάρτητους Έλληνες μάζεψε 532 σταυρούς μένοντας εκτός Ευρωβουλής. 

Σε δήλωση του ο Ευρωβουλευτής, πλέον, Λευτέρης Νικολάου - Αλαβάνος στο Τήνος Τοday πριν λίγες ημέρες είχε αναφέρει χαρακτηριστικά για την Τήνο «Η οικογένεια της μητέρας μου είναι από την Τήνο κι εγώ από τότε που γεννήθηκα επισκέπτομαι τακτικά το νησί, αρκετές φορές το χρόνο. Είναι τόπος φιλόξενος, με μεγάλη φυσική ομορφιά, ιδιαίτερη ιστορία, γι αυτό και προσελκύει τα τελευταία χρόνια όλο και περισσότερο κόσμο με όρεξη να την γνωρίσει. Είναι όμως και τόπος με εργατόκοσμο, με ανθρώπους του μεροκάματου στην ύπαιθρο και στην πόλη, στις τουριστικές υπηρεσίες και στην εστίαση, ανθρώπους που είδαν τα προηγούμενα χρόνια τα εισοδήματά τους και τα δικαιώματά τους να πέφτουν ως και 40% και τη φορολογία να τσακίζει κόκκαλα. Γιατί για το ΚΚΕ, ο τόπος, η πατρίδα, είναι οι άνθρωποι που ζουν και παλεύουν. Και πρέπει αυτή την εμπειρία να την αξιοποιήσουν και οι Τήνιοι και Τήνιες, να μην πάμε στις 26 Μάη με μία από τα ίδια»

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.