Οι φίλοι του Κοινού γράφουν - Δημητρέλος Λουκάς - Μουσικός Παραγωγός - Beton7 Art Radio

Όποιος δεν ειναι Τηνιακός και εχει επιλεξει τον όμορφο αυτό τόπο σαν δεύτερη κατοικία του χρόνια τώρα, παρατηρεί την διαχειριση των προβλημάτων του νησιού από τους εκάστοτε παλαιοκομματικούς δημάρχους και θλίβεται.

Οι νεες προκλήσεις και ο ρολος της Τοπικής Αυτοδιοίκησης στην νεα εποχη χρειάζονται νεα μυαλά από νέους ανθρώπους που μπορούν και ξερουν να εκμεταλλευτούν ολα τα νεα μεσα που παρέχει η τεχνολογία και προπάντων όπως φαίνεται και από την διακήρυξη τους επειδη δίνουν λόγο μόνο στην συνέλευση τους δεν είναι άνθρωποι της συναλλαγής.

Με δεδομενο σε αυτές τις εκλογες την χρηση της απλης αναλογικής που δινει την δυνατότητα να αποτυπώνεται ακριβώς η εκλογική δύναμη κάθε συνδυασμού και να μην δημιουργούνται πλαστές πλειοψηφίες αλλά προϋποθέσεις συγκλήσεων για κοινούς στόχους ψηφιζω και στηρίζω τον συνδυασμό Κοινο Τηνίων για μια αληθινά όμορφη και τιμια διαχείριση των προβλημάτων της Τήνου.

Λουκας Δημητρελος - Μουσικός Παραγωγός - Beton7 Art Radio

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.