Μετά το πέρας των εκλογών και σαν υποψήφια δημοτική σύμβουλος του συνδυασμού του Παναγιώτη Κροντηρά ‘’Ενωμένοι για το νησί μας ‘’ θέλω να ευχαριστήσω θερμά, τους 175 ανθρώπους που με τίμησαν με την ψήφο τους .

Να ευχαριστήσω τον Παναγιώτη Κροντηρά για την πρόσκληση του, να πλαισιώσω το ψηφοδέλτιο του. Σε καμία περίπτωση δεν το μετάνιωσα, παρόλο το αποτέλεσμα. Ξέρω ότι είχα κάνει τη σωστή επιλογή με γνώμονα, το ήθος του, το έργο του και την πολυετή προσφορά του στο νησί μας .

Ευχαριστώ τους συνοδοιπόρους μου σς αυτή την όντως ενδιαφέρουσα και πρωτόγνωρη εμπειρία για μένα .

Γνωρισα ανθρώπους αξιόλογους όλων των ηλικιών με όραμα, κέφι και μεράκι προσφοράς για το νησί μας. Περάσαμε όμορφες στιγμές μαζί ονειρευόμενοι, σχεδιάζοντας το καλλίτερο μέλλον του νησιού μας .

Το αποτέλεσμα των εκλογών δεν μας δικαίωσε. Ο χρόνος θα δείξει αν οι συμπολίτες μας έπραξαν το σωστό .

Συγχαίρω όλους τους εκλεγμένους συμβούλους του συνδυασμού μας με πρώτο τον Παναγιώτη Κροντηρά για την έντιμη, ανιδιοτελή στάση τους, σ όλο τον προεκλογικό αγώνα .Δώσαμε όλοι ενωμένοι ένα τίμιο αγώνα ήθους και αξιοπρέπειας .

Oσοι μας τίμησαν με την ψήφο τους τίμησαν, αξίες, αλήθειες, όραμα, σχέδια εφικτά για την ανάπτυξη του νησιού μας και ανεγνώρισαν τις ικανότητες και το έργο του Παναγιώτη Κροντηρά, εργο υποδομών, πολιτισμού, ανάπτυξης που συντελέσθηκε επί της Δημαρχίας του.

Δηλώνω παρούσα σε ότι θετικό υπάρξει από τη νέα δημοτική αρχή αλλά και ενάντια σε ότι είναι κατά της ανάπτυξης του νησιού και των συμπατριωτών μου .

Τέλος εύχομαι στην νέα Δημοτική Αρχή να φανεί αντάξια της εμπιστοσύνης που της έδειξαν οι Τήνιοι πολίτες ........

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ

Γαρυφαλλιά Πλυτά

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.