Από τον Αύγουστο του 2017 έχουμε φέρει στο Δημοτικό Συμβούλιο της Τήνου το πρόβλημα που υπάρχει με τις θαλάσσιες διακομιδές ασθενών από το λιμάνι της Τήνου.

Στο παρακάτω video οι τοποθετήσεις μας οι οποίες τελικά το 2019 απέδωσαν το παρακάτω ομόφωνο ψήφισμα από το Δημοτικό Συμβούλιο.

“Τα τελευταία χρόνια στην Τήνο, έχουμε επανειλημμένως γίνει μάρτυρες του εξής φαινομένου. Ασθενείς οι οποίοι χρήζουν άμεση μεταφορά σε νοσοκομείο εκτός Τήνου να αναμένουν αρκετές ώρες για σκάφος το οποίο έρχεται από την Νάξο, με κίνδυνο της ζωής τους, ενώ γνωρίζουμε ότι υπάρχουν διαθέσιμα κατάλληλα σκάφη στην Τήνο. Αυτό συμβαίνει διότι το λιμεναρχείο Τήνου δεν δηλώνει την διαθεσιμότητά τους.

Εμείς, ως Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Τήνου, επειδή θεωρούμε ότι έχουμε ευθύνη να προστατέψουμε όλους τους κατοίκους και τους επισκέπτες του νησιού, αιτούμαστε την διερεύνηση της υπόθεσης από όλους τους αρμόδιους φορείς, και εξουσιοδοτούμε τον Δήμαρχο Τήνου να προβεί σε κάθε απαραίτητη ενέργεια για τον σκοπό αυτό.”

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.