Από τα βάθη της καρδιάς μου σας ευχαριστώ για τη μεγάλη τιμή που μου κάνατε και ανταποκριθήκατε με την ψήφο σας στο κάλεσμα μου, στην πρώτη μου συμμετοχή στα κοινά, κατατάσσοντας με μάλιστα στις πρώτες θέσεις και μεταξύ τόσο αξιόλογων συνυποψήφιων όλων των συνδυασμών που μετείχαν στις Δημοτικές εκλογές.

Κυρίως όμως, σας ευχαριστώ για την αμοιβαία αγάπη και τον σεβασμό που δείξατε στο πρόσωπο μου, κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου, ως συμπολίτες που μοιραζόμαστε κοινές αγωνίες, οράματα και ελπίδες για τον τόπο μας.

Η εκλογική αναμέτρηση έλαβε τέλος και ο συνδυασμός «Τήνος - Δύναμη Δημιουργίας» με επικεφαλής Δήμαρχο τον Γιάννη Σιώτο, έλαβε την πρώτη θέση και μάλιστα από την πρώτη Κυριακή, γεγονός το οποίο σηματοδοτεί αυτόματα, εκτός των άλλων, την τεράστια ευθύνη που αναλαμβάνουμε, ώστε να φανούμε άξιοι της εμπιστοσύνης σας. Θα ήθελα να σας διαβεβαιώσω κατά τον επισημότερο τρόπο ότι θα εργαστώ σκληρά, με πνεύμα συνεργασίας και με όλες μου τις δυνάμεις από οποιαδήποτε θέση μου ανατεθεί για το παρόν και το μέλλον της Τήνου.

Το οφείλω στο νησί μας, το οφείλω σε όλους τους Τήνιους, το οφείλω στους δικούς μου ανθρώπους, το οφείλω στα παιδιά μου, και τέλος το οφείλω με λαχτάρα απερίγραπτη στον εαυτό μου για όλα αυτά τα χρόνια που απουσίαζα από τον τόπο της καρδιάς μου.


Με εκτίμηση

Πέτρος Γ. Μαρκουίζος
Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Τήνου


Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.