Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους συμπορεύτηκαν μαζί μας όλο το προηγούμενο διάστημα, όπως και τον κόσμο που πήρε την απόφαση να συμμετάσχει στο ψηφοδέλτιο της Λαϊκής Συσπείρωσης για τις δημοτικές εκλογές. Ιδιαίτερα, θέλουμε να ευχαριστήσουμε όσους έκαναν αυτό το βήμα για πρώτη φορά και έδωσαν την ψήφο τους στα ψηφοδέλτια με το γαρύφαλλο.

Μέσα σε ένα κλίμα έντονου διπολισμού και πόλωσης, η Λαϊκή Συσπείρωση αύξησε το ποσοστό της και για πρώτη φορά θα είναι παρούσα στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο.Το αυξημένο ποσοστό που λάβαμε καθώς και την έδρα μας στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο θα τα καταθέσουμε από την επόμενη ημέρα στους αγώνες για τα οξυμένα προβλήματα του νησιού μας.

Το μέλλον, παρόλο το κλίμα αισιοδοξίας που καλλιεργείται, θα είναι δυσκολότερο για τους κατοίκους του νησιού μας και οι φωνές αντίστασης και διεκδίκησης θα είναι πιο αναγκαίες από ποτέ. Εμείς μένουμε πιστοί στη δέσμευση μας να είμαστε η λαϊκή αντιπολίτευση εντός και εκτός Δημοτικού Συμβουλίου, να γίνουμε η σπίθα που θα βοηθήσει να ανάψουν ακόμη περισσότερες εστίες αντίστασης σε κοινωνικό επίπεδο, μαζί με τους φορείς και τους αγωνιστές που δεν βολεύονται με τη ζωή που ζούμε.

Έχουμε πείσμα και διάθεση να παλέψουμε κόντρα στον καιρό. Δεν πρόκειται να γίνουμε ανάχωμα κανενός και να συνταχθούμε με συμφέροντα, πέρα από αυτά που εξυπηρετούν τις δικές μας ανάγκες, για μια ζωή με δικαιώματα και αξιοπρέπεια.

Το επόμενο διάστημα θα αναδείξουμε, με μια σειρά δράσεων, θέματα που αφορούν τη μικρή μας κοινωνία και τα οποία πιστεύουμε πως πρέπει να μπουν στην ατζέντα της καθημερινότητας μας, των διεκδικήσεων μας ως κάτοικοι, ώστε πραγματικά να μπουν
μπροστά οι δικές μας ανάγκες.

Μπροστά μας έχουμε τη μάχη των βουλευτικών εκλογών, καλούμε όλους αυτούς που στις περιφερειακές, δημοτικές εκλογές και στις ευρωεκλογές ψήφισαν τα ψηφοδέλτια της Λαϊκής Συσπείρωσης και του ΚΚΕ, αλλά και όσους δίστασαν να κάνουν αυτό το βήμα, να ψηφίσουν το ΚΚΕ για να υπάρχει μια πραγματική λαϊκή αντιπολίτευση στη Βουλή και στο λαό, απέναντι στην όποια αντιλαϊκή κυβέρνηση θα προκύψει, αλλά και για να μπει πραγματικό τείχος στο φασισμό – ναζισμό, για να ανοίξουμε το δρόμο, με τον λαό πρωταγωνιστή των εξελίξεων.

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.