Σκλαβούνου Πηνελόπη (Νέλη). Γεννήθηκε το 1997.
Κόρη του Κώστα και της Πόπης το γένος Μαυράκη.

Τελειόφοιτη του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Αιγαίου στη Ρόδο. Πρόεδρος Φοιτητικού Συλλόγου, επί δύο συναπτά έτη, εκλεγμένη από την Δ.Α.Π.-Ν.Δ.Φ.Κ. ΡΟΔΟΥ. «Από μικρή ήθελα να ασχοληθώ με τα κοινά του τόπου μου. Πάντα ήμουν δραστήρια και με αυστηρή ματιά. Δεν ήθελα να μου χαριστεί τίποτα. Έβλεπα όσα μπορούν να δημιουργηθούν σαν ζωγραφιές στο μυαλό μου.

Οι ελλείψεις του νησιού μας για μένα δεν ήταν πρόβλημα αλλά πρόκληση για να σκεφτώ λύσεις. Η πρόταση του κ. Γιάννη Σιώτου με ταρακούνησε και μου θύμισε τα όνειρα και τα σχέδια που είχα από μικρή για την Τήνο μας.

Έχοντας γνώση των ευθυνών που με περιμένουν σκοπεύω να αντισταθμίσω την απειρία μου με σκληρή δουλειά και φρέσκιες ιδέες. Ως εκπρόσωπος της νέας γενιάς θεωρώ πως είναι χρέος μου να βάλω πρώτο το νησί και τους συμπολίτες μου.

Η Τήνος που ονειρευόμαστε δεν είναι μακριά, όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε τα οράματά μας πραγματικότητα για εμάς αλλά και για όσους θα έρθουν.»

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.