Σε λίγες μέρες θα έχουμε την δυνατότητα που μας χαρίζει η Δημοκρατία να ψηφίσουμε για το παρόν και το μέλλον του τόπου μας. Σε ακόμα λιγότερες, την Παρασκευή 10 Μαΐου θα κληθούμε ενώπιον του Συμβουλίου της Επικρατείας να υπερασπιστούμε μεταξύ άλλων, για μια ακόμα φορά, την συνταγματικότητα του Νόμου 4521/2018 που επαναφέρει το Ίδρυμα στην κανονικότητα σύμφωνα με τη θέληση των κτητόρων και κατά της προσφυγής του Δεσπότη και των τεσσάρων εκλεκτών τού κυρίου Κροντηρά.

Κατά του δημόσιου χαρακτήρα του Π.Ι.Ι.Ε.Τ. έχουν προσφύγει, ως γνωστόν, ο Δεσπότης και οι κ.κ. Ιωάννης Πολατσίδης, Ευάγγελος Καλογήρου, Αλέξανδρος Μέγκουλας και Νικόλαος Διαμαντάκης.

Ο κος Κροντηράς τελευταία με αγωνιώδεις δηλώσεις προσπαθεί να πείσει τον εαυτό του ότι ήταν και αυτός εκεί, τότε που οι Τηνιακοί ξεσηκώθηκαν υπερασπιζόμενοι την διαθήκη των κτητόρων του Ιδρύματος. Καλοδεχούμενη η στήριξή του, καθώς «κάλιο αργά παρά πότε». Θα του προτείναμε, αντί άλλων δηλώσεων, να καλέσει δημόσια τον Δεσπότη και τους υπόλοιπους προσφεύγοντες -που συμπωματικά μερικοί από αυτούς εκλέχτηκαν με την στήριξή του και άλλοι υπήρξαν επί σειρά ετών στενοί του συνεργάτες- να παραιτηθούν της προσφυγής τους εδώ και τώρα!

Αλλιώς, ας σιωπήσει δια παντός επί του θέματος προστατεύοντας τον εαυτό του και την αξιοπρέπειά του

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.