Ήταν το 2012 όταν δημιουργήθηκε μια ομάδα στο Facebbok "Βοηθάω την πόλη μου - Τήνος" που είχε ως σκοπό οι πολίτες του νησιού να ενεργοποιηθούν και ξεκινήσουν να καθαρίζουν από μόνοι τους, διάφορους χώρους του νησιού (βλ. πινακίδες από οπαδικά αυτοκόλλητα, τοίχους, και πάει λέγοντας). 

Τώρα, 2019, η ομάδα αυτή επανενεργοποιείται με τον ίδιο σκοπό και τα πρώτα αποτελέσματα αρχίζουν και αναρτώνται στη σελίδα. Οι πινακίδες που είχαν επάνω οπαδικά αυτοκόλλητα (απαράδεκτο και κατακριτέο - αρκεί μόνο να διαβάζουν αυτοί που τα βάζουν τι γράφει από πίσω η όποια πινακίδα) καθαρίζονται.

Σύμφωνα μάλιστα με ένα μέλος της προαναφερθείσας ομάδας, σε σημείο του νησιού που απαγορεύεται η στροφή δεξιά δεν είδε το ανάλογο σήμα στην πινακίδα (γιατί άραγε), πραγματοποίησε στροφή και παραλίγο να υπάρχει ατύχημα. Παρόμοια συμβάντα μπορεί να έχουν γίνει κι άλλα στο νησί.Το ίδιο κάλλιστα μπορούμε να αναφέρουμε και για τις αφισοκολλήσεις που το καλοκαίρι γίνεται χαμός. Μπορούμε να γράφουμε για ώρες επι του θέματος. Ας κάνουμε όλοι μας ένα βήμα εμπρός και να βοηθήσουμε τον τόπο μας. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα εδώ: https://www.facebook.com/groups/tinoshelp.


Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.