Δυο λόγια για τον συνδυασμό «Αέρας Ελπίδας»

Με φόντο τις επικείμενες Δημοτικές εκλογές και με αποκλειστικό γνώμονα την αμερόληπτη και ανιδιοτελή μου αγάπη για την Τήνο και ιδιαιτέρως για τα χωρια της κοινότητας Κτικάδου έλαβα την πρωτοβουλία να δημιουργήσω ένα νέο και κατ΄ουσίαν ανεξάρτητο συνδυασμό που φέρει τον τίτλο «Αέρας Ελπίδας» με σκοπό να βοηθήσω τον τόπο που ζω και εργάζομαι. Την ελπιδοφόρα αυτή προσπάθεια πίστεψε και πλαισίωσε σε ελάχιστο χρόνο μια ομάδα εκλεκτών συνεργατών που συμμερίστηκαν τις αγωνίες μου, που τρέφουν τα ίδια οράματα για το νησί μας και τα χωρια μας, που ελπίζουν όπως και εγώ σε ένα καλύτερο παρών και μέλλον της τοπικής μας αυτοδιοίκησης. Άνθρωποι αξιόλογοι, αγαπητοί, έμπειροι και καταξιωμένοι με τους οποίους θα συνεργαστούμε αγαστά και με όλες μας τις δυνάμεις για να καρποφορήσει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Οι θεαματικές αλλαγές που έφερε ο νόμος Κλεισθένης 4555/2018 στην τοπική αυτοδιοίκηση και η δυνατότητα εκλογής με αυτόνομο και ξεχωριστό ψηφοδέλτιο αποτελούν από μόνα τους μια ευκαιρία μοναδική.

Εν όψη λοιπόν των Δημοτικών εκλογών της 26ης Μαΐου σας απευθύνομαι και ζητώ την στήριξη σας στον συνδυασμό <<Αέρας Ελπίδας>> ώστε να μας δοθεί η ευκαιρία να αποδείξουμε εμπράκτως ότι ονειρευόμαστε για την κοινότητα του Κτικάδου μας και το νησί μας, ώστε να μπορέσουμε από καρδιάς να προσφέρουμε αυτό που αγαπάμε.

Σας ευχαριστώ
Ιωσηφίνα (Πέπη) Βιδάλη

Υποψήφια Σύμβουλος Κοινότητας Κτικάδου
με τον συνδυασμό Αέρας Ελπίδας

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.