Από την Υποψήφια Ευρωβουλευτή και Υποψήφια με τον τοπικό συνδυασμό «Τήνος, Πόλη, Περιβάλλον, Άνθρωπος» κα Μαρία Δενεκαρία, λάβαμε την ακόλουθη επιστολή.

Χαιρετίζω με μεγάλη χαρά τις υποψηφιότητές σας κα Νατάσα Δεληγιάννη και κ. Χρήστο Φιοράντη και σας εύχομαι καλή επιτυχία.

Η Περιφερειακή Ενότητα Τήνου είναι ένας φορέας ο οποίος επιβάλλεται να λειτουργήσει ξανά και να αποκτήσει τη θέση που είχε πριν 4 χρόνια, για την οποία είχαμε δουλέψει πάρα πολύ οι προηγούμενοι Έπαρχοι και οι υπάλληλοι.

Με την κα Δεληγιάννη είχα την τιμή να συνεργαστώ και σε θέματα τουριστικής προβολής αλλά και στην οργάνωση των εκδηλώσεων του Ναυτικού Ομίλου Τήνου. Στήριξε κάθε μας πρωτοβουλία και παρευρισκόταν σε όλες μας τις δράσεις δείχνοντας και έμπρακτα το ενδιαφέρον της. Το έργο της στην τουριστική προβολή της Τήνου είναι πολύ μεγάλο και οφείλουμε να το αναγνωρίσουμε. Έίμαι πεπεισμένη πως έχει και τις γνώσεις και την εμπειρία και την όρεξη να προσφέρει στα κοινά από όποια θέση και να κατέχει.

Ο Χρήστος ο Φιοράντης, ο δικός μας Χρήστος, κοντοχωριανός, με το χαμόγελο πάντα στα χείλη και την καλή του την καρδιά, γνωστός για τη διάθεση προσφοράς, αποτελεί μια πολύ αξιόλογη επιλογή.


Καλό αγώνα σε όλους.

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.