Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε και εφέτος η ετήσια Αποστολή του Ο.Φ.Σ.Ε. «Ζωή στους Βράχους του Αιγαίου-Ελλάδος Εικόνες», στην Τήνο, το διάστημα 10 – 12 Μαΐου 2019.

22 φουσκωτά σκάφη, με 65 επιβαίνοντες, μέλη του Ομίλου με τις οικογένειες και τους φίλους τους, βρέθηκαν και πάλι για τρεις ημέρες δίπλα στους κατοίκους του νησιού, προσφέροντας αγαθά και υπηρεσίες που απουσιάζουν από την τοπική κοινωνία.

Το μεσημέρι της Παρασκευής, 10 Μαΐου, πραγματοποιήθηκε η επίσημη είσοδος όλων των σκαφών στο λιμάνι της Τήνου, όπου μας υποδέχθηκαν εκπρόσωποι των τοπικών φορέων. Ευχαριστούμε θερμά τον Εμπορικό Σύλλογο της Τήνου.

Το απόγευμα της ίδιας μέρας έγινε επίσκεψη στο ιερό ναό της Παναγίας. Το Σάββατο, 11 Μαΐου, μέλη του Δ.Σ. και του Ομίλου παρέδωσαν ιατρικό εξοπλισμό και αναλώσιμο υλικό στο Κέντρο Υγείας και σχετικό εξοπλισμό στο Λιμεναρχείο Τήνου. Τα μέλη του Ο.Φ.Σ.Ε. Αντώνης και Ζαφείρης Παγώνης προσέφεραν παιδικά ρούχα στον Δήμο, που θα τα διανείμει σε παιδιά οικογενειών, που τα έχουν ανάγκη.

Στο πλαίσιο της Αποστολής γνωρίσαμε το χωριό Φαλατάδoς, τον Βόλακα και τους περίφημους περιστεριώνες. Επισκεφθήκαμε το Μουσείο μαρμαροτεχνίας, το Μουσείο Τήνιων καλλιτεχνών και το σπίτι-μουσείο του Γιαννούλη Χαλεπά.

Η Αποστολή του Ο.Φ.Σ.Ε. «Ζωή στους Βράχους του Αιγαίου-Ελλάδος Εικόνες, Τήνος 2019», πραγματοποιήθηκε χάριν στην υποστήριξη των μελών μας που έδωσαν και εφέτος το παρόν στην καθιερωμένη ετήσια εκδήλωση του Ομίλου μας.

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.