Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Τήνο!

Πατέρας μου ο Αλέξανδρος Κόγκος και η μητέρα μου Νικολέτα Βιδάλη!

Είμαι παντρεμένος με την Αναστασία Μισύρη και έχω τρία παιδιά. Τον Κωνσταντίνο, τον Αλέξανδρο και την Μαρία. Είμαι απόφοιτος τεχνικής σχολής Ηλεκτρολόγων - Μηχανολόγων.

Είμαι υπάλληλος του Π.Ι.Ι.Ε.Τήνου ενώ για είκοσι ένα συνεχή χρόνια είχα αναψυκτήριο στην λεωφόρο Μεγαλόχαρης. Τα τελευταία χρόνια έχω πλούσια κοινωνική δράση με την ενασχόληση μου σε πολλούς συλλόγους. Είμαι πρόεδρος επί έξι συνεχή χρόνια, του συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Τήνου και εκπρόσωπος όλων των συλλόγων γονέων στην Σχολική Επιτροπή Α/θμιας Εκπαίδευσης Δήμου Τήνου.

Είμαι μέλος του Δ.Σ. στον σύλλογο Τριτέκνων του νησιού και πρόεδρος των Τακτικών Υπαλλήλων του Π.Ι.Ι.Ε.Τήνου όπου εργάζομαι. Επίσης προσφέρω τα καθήκοντα μου ως επίτροπος στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου - Αγίου Ελευθερίου πόλεως Τήνου.

Θεωρώ ότι μετά από αρκετά χρόνια επιχειρηματικής δράσης στο νησί και με αρκετή εμπειρία στα κοινά ... έχω την δυνατότητα να αφουγκραστώ τα προβλήματα του νησιού μας, να προτείνω λύσεις, να αναλάβω δράσεις όχι μόνο να τα ξεπεράσουμε, αλλά για να κάνουμε τον τόπο μας συνειδητή επιλογή διαμονής για τους επισκέπτες, του νησιού μας, τους παραθεριστές και θετική παρακαταθήκη για τους νέους του νησιού μας.

Έχω αρκετά όνειρα και φιλοδοξίες για το νησί μας που τόσο αγαπώ!!

Έτσι αποφάσισα να γίνω ενεργό μέλος της κοινωνίας του νησιού και να βάλω και εγώ το λιθαράκι μου στον τόπου, με την παράταξη του Γιάννη Σιώτη, Δύναμη Δημιουργία.

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.