Με τη Νατάσα Δεληγιάννη - Άσπρου και τον Χρήστο Φιοράντη, θα διεκδικήσει εκ νέου την Τήνο ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου, κος. Γιώργος Χατζημάρκος με το συνδυασμό "μπροστά το Νότιο Αιγαίο" στις ερχόμενες Περιφερειακές Εκλογές.

Ο συνδυασμός κατατέθηκε στο Πρωτοδικείο της Σύρου και για την Τήνο υποψήφιοι όπως προείπαμε είναι:

ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ (ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ) ΤΗΝΟΥ
1. ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΗ - ΑΣΠΡΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ (ΝΑΤΑΣΑ) ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ
2. ΦΙΟΡΑΝΤΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΙΟΥ

ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΗ - ΑΣΠΡΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ (ΝΑΤΑΣΑ) ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ

Η Νατάσα Δεληγιάννη – Άσπρου γεννήθηκε στην Ερμούπολη της Σύρου το 1965 και τέλειωσε το Δημοτικό, το Γυμνάσιο και το Λύκειο στην Τήνο.

Εισήχθηκε στη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών το 1983 και αποφοίτησε το 1987. Από το 1989 ήταν μαχόμενη δικηγόρος στην Τήνο μέχρι το 2003 και μετά από επιτυχείς εξετάσεις διορίστηκε και εργάζεται ως Συμβολαιογράφος στην Τήνο από το 2003 μέχρι σήμερα.

με το σύζυγό της, δικηγόρο Τήνου Μηνά Άσπρο επέλεξαν συνειδητά από το 1989 να ζήσουν μόνιμα στην Τήνο και έχουν αποκτήσει δυο γιούς, τον Αριστοτέλη, δικηγόρο στο Δικηγορικό Σύλλογο Σύρου με εξειδίκευση στο Δημόσιο Δίκαιο και τον Θοδωρή, προπτυχιακό φοιτητή της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Από το Γενάρη του 2011 και μέχρι το Μάρτιο του 2017 ασχολήθηκε  με τη Διοίκηση του «Συλλόγου Φίλων Κέντρου Υγείας Τήνου Νικόλαος Κόγκος» ως γραμματέας.

Εκλέχθηκε πρώτη σε σταυρούς προτίμησης δημοτική σύμβουλος στις εκλογές του Μαΐου 2014 με το συνδυασμό του αειμνήστου Δημάρχου Τήνου Σίμου Ορφανού, ο οποίος την τίμησε με τη θέση της Αντιδημάρχου και αναπληρώτριάς του. Από το Σεπτέμβριο του 2014 μέχρι και σήμερα είναι Αντιδήμαρχος του Δήμου Τήνου, αρμόδια για θέματα Τουρισμού, Παιδείας, Υγείας και Καθημερινότητας του Δήμου Τήνου.

ΦΙΟΡΑΝΤΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΙΟΥ


Ο Χρήστος Φιοράντης γεννήθηκε την 1η  Ιανουαρίου του 1974 στο Σμαρδάκιτο της Τήνου.

Γονείς του είναι ο Αντώνης και η Μαρία Φιοράντη και αδέλφια του ο Ιωσήφ, η Ελένη, ο Αντώνης (Τώνης), η Ρίτα, ο Σίμος και ο Μάρκος.

Τέλειωσε το δημοτικό σχολείο στο Σμαρδάκιτο και το Γυμνάσιο και Λύκειο της Τήνου.

Από μικρός ασχολήθηκε με τη μουσική. Διδάχτηκε μπουζούκι και βιοπορίστηκε δουλεύοντας σε οικοδομικές εργασίες. Δημιούργησε ένα συγκρότημα που αγαπήθηκε και έγινε γνωστό σε όλους, την «Τηνιακή Κομπανία».

Συνέχισε από αγάπη για τη μουσική στη σχολή φωνητικής του «ANΤENA» με δασκάλα τη Λία Βίσσυ, την Εμμα Κούρου και τον Αλεξ Παναγή και στη θεατρική παρουσία τη Λίνα Λοτσάρη.

Τον έχει κερδίσει  η μουσική και ασχολείται με αυτή δίνοντας όλη την αγάπη και τον εαυτό του σε κάθε εκδήλωση. Έχει κάνει αφιλοκερδώς εκδηλώσεις για τη στήριξη του Κέντρου Υγείας Τήνου, για το «Χαμόγελο του Παιδιού» κ.α.

Έχει έντονη κοινωνική δράση, συμμετοχή σε θρησκευτικές εκδηλώσεις και είναι μέλος του Φιλανθρωπικού Σωματείου  ΚΑΡΙΤΑΣ ΕΛΛΑΣ. Όλη η ζωή του είναι μια κατάθεση ψυχής για τον τόπο του και τον συνάνθρωπό του.

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.