Ευχαριστώ από καρδιάς τον Δήμαρχό μας κύριο Γιάννη Σιώτο για την τιμή που μου έκανε να με συμπεριλάβει στην αξιόλογη ομάδα που δημιούργησε για τις εκλογές.’’Πάμε να φτιάξουμε ένα καλύτερο μέλλον για τα παιδιά μας ’’…μου πρότεινε…μου ήταν αρκετό για να πω το ναι με μεγάλη χαρά και τιμή και ευθύνη!Κατάγομαι από το πανέμορφο αυτό νησί, όπου μένω μόνιμα τα τελευταία χρόνια.Έχω την τύχη να έχω μια πολύ δεμένη οικογένεια, τους γονείς μου, την Δέσποινα και τον αείμνηστο Ανδρέα και τον αδερφό μου Τάκη,που μου έμαθαν να είμαι πρώτα από όλα Άνθρωπος ο οποίος εργάζεται για να κάνει τα όνειρά του πραγματικότητα και έναν κόσμο περισσότερο Φιλειρηνικό, Δίκαιο και Ανιδιοτελή.

Έχω μεγάλη όρεξη και μεράκι να συμβάλλω ώστε να καλυτερεύσουν οι συνθήκες της καθημερινότητάς μας στον νησί και να βοηθήσω τους συμπολίτες μου με όλες μου τις δυνάμεις, τις γνώσεις και την πολυετή εργασιακή μου εμπειρία ώστε να δημιουργήσουμε το μέλλον που δικαιούμαστε όλοι μας και πρωτίστως τα παιδιά  μας.


Σύντομο βιογραφικό:

Πτυχίο Βρεφονηπιοκόμου και Πιστοποιητικά επιμόρφωσης πάνω στην Ειδική Αγωγή και στην Ανάπτυξη Βασικών Εργασιακών Ικανοτήτων. πολυετής εργασία σε οικογενειακή τουριστική επιχείρηση στο νησί εργασία με Παιδιά {ιδιαίτερα μαθήματα,νηπιαγωγεία} και με Άτομα με ειδικές ικανότητες {προγράμματα κοινωνικοποίησης ,ιδιαίτερα μαθήματα} όπως επίσης… και εργασία στον Αεροπορικό κλάδο:αεροπορικές εταιρίες {ιπτάμενο προσωπικό,υπηρεσίες εδάφους,εξυπηρέτηση ιδιωτικών αεροσκαφών} και υδροπλάνα{δημιουργία Βάσεων -Ανάπτυξη και Λειτουργία τους στις Κυκλάδες και στο Ιόνιο}.

Εθελοντική Απασχόληση στους φίλους μου στο Σωματείο ατόμων με ειδικές ικανότητες (άντε και ανάγκες ως είθισται να αποκαλούνται…) ’Έχουμε Δικαίωμα’ οι οποίοι με βοηθούν πολύ στο να γίνομαι καλύτερος Άνθρωπος.

Με υπόσχεση να εργαστώ για το καλύτερο,με μεγάλη χαρα!...

Ευχαριστώ από καρδιάς τον Δήμαρχό μας κ.Γιάννη Σιώτο, τον Γιάννη μας, ο οποίος με την αξιοπρεπή και εμψυχωτική του συμπεριφορά ενδυναμώνει την ομάδα μας και οραματιζόμαστε , ονειρευόμαστε ένα καλύτερο μάλλον…το δικαιούμαστε!

Ευχαριστώ πολύ που με..διαβάσατε..!

Άννα Ανδρίκουλα (το γένος Μπον)
Υποψήφια Σύμβουλος στην Τοπική Κοινότητα Τήνου 

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.