Αγαπητοί μου φίλοι,

μετά από ώριμη σκέψη και νοιώθοντας ιδιαίτερη χαρά θέλω να σας ανακοινώσω ότι θα είμαι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό Δύναμη Δημιουργίας του Ιωάννη Σιώτου.

Πιστεύω ότι βρισκόμαστε σε μια κρίσιμη καμπή για το μέλλον του νησιού και δεν διαθέτουμε την πολυτέλεια λάθος επιλογών. 'Οπως έπραξα και εγώ ,έτσι ζητάω και από εσάς φίλοι μου να κοιτάξετε πέρα από την πολιτική προτίμηση του καθενός μας και να δείτε τα πρόσωπα, να επιλέξετε αυτούς που έχουν την ικανότητα να πάνε το νησί μας μπροστά. Πρέπει να δούμε την ουσία και το μέλλον μας μακριά από τα χρώματα των πολιτικών παρατάξεων.

Η Τήνος διανύει μια εξαιρετική τουριστικά εποχή και σε αυτήν θα πρέπει να επικεντρωθούμε, πρέπει να γίνουν όμως κάποια έργα όπως να φτιαχτεί επιτέλους σωστά το λιμάνι και να υπάρχουν οι σωστές υποδομές για την υποδοχή του κόσμου, να βρεθεί μια μόνιμη λύση στο θέμα της ύδρευσης ώστε να σταματήσουν οι διακοπές παροχής νερού μιας και δεν μπορούμε να εξαρτιόμαστε από το ποσοστό βροχής κάθε χειμώνα, να προχωρήσει η ανακύκλωση που είναι δείγμα πολιτισμού, να λυθεί με τρόπο σύγχρονο και μακροπρόθεσμο το πρόβλημα των σκουπιδιών, να ξεκινήσει το αλιευτικό καταφύγιο για το οποίο υπάρχει ήδη ολοκληρωμένη μελέτη.

Οτι καλό ξεκίνησε τα προηγούμενα χρόνια πρέπει να ολοκληρωθεί και όλοι μαζί θα πρέπει να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας ώστε να έχουμε έναν δήμο πρότυπο, έναν δήμο που θα αφουγκράζεται τον δημότη, έναν δήμο με καρδιά αλλά και με το βλέμμα στο μέλλον.

Εδώ θα ήθελα να σημειώσω αγαπητοί μου φίλοι και συμπολίτες ότι προσωπικά δεν θα μοιράσω φυλλάδια και ούτε θα είμαι παρόν σε κάθε κοινωνική εκδήλωση για να “φανώ”, θα κάνω τον αγώνα μου με τον τρόπο μου, όντας ο εαυτός μου και βασιζόμενος στα όσα έχω προσφέρει στα 30 χρόνια ενασχόλησης μου με τα κοινά.

Θέλω να ευχηθώ καλή επιτυχία σε όλους τους υποψηφίους που κατεβαίνουν στις εκλογές αυτές και να δώσουν όλοι τον καλύτερο τους εαυτό για το καλό του τόπου μας.

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.