Αγαπητές φίλες και φίλοι

Ονομάζομαι Γαρυφαλλιά (Λίτσα ) Πλυτά σύζυγος του Αναστασίου ,τέως Συμβολαιογράφου Τήνου, το γένος Αντωνίου και Μαρίας Περαντινού.

Γεννήθηκα στην Αθήνα το 1955. Ασχολούμαι ερασιτεχνικά με την Ζωγραφική και Αγιογραφία, την οποία διδάχθηκα στη σχολή Αγιογραφίας του Π.Ι.Ι.Ε.Τ. Κατέχω την Αγγλική ως διπλωματούχος proficιency.

Μάνα δύο επιστημόνων, του Σταματέλου και του Αντώνη Πλυτά.

Από το 1990 δραστηριοποιούμαι ακούραστα σε κοινωνικούς τομείς του νησιού μας. Υπήρξα Αντιπρόεδρος της Βιοτεχνικής Σχολής του Συλλόγου Κυριών ''''Ο Ευαγγελισμός '', Αντιπρόεδρος της Μονάδας Ηλικιωμένων Τήνου, Αντιπρόεδρος Κ.Α.Π.Η Δήμου Τήνου, Πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών Τήνου, Εθελόντρια του Συλλόγου Στήριξης του Κέντρου Υγείας Τήνου ''Νικόλαος Κόγκος" από τη σύστασή του μέχρι και σήμερα.

Πάντα με το χαμόγελο και πάντα για τον κάθε Τηνιακό. Μια προσπάθεια δεκαετιών για μια Τήνο πιο ανθρώπινη.

Αποφάσισα να συμμετέχω στις ερχόμενες δημοτικές εκλογές,για πρώτη φορά, ,κατόπιν προσκλήσεως του Παναγιώτη Κροντηρά, διότι έχω ακόμη τη δύναμη και τη θέληση να προσφέρω και από αυτό το μετερίζι στούς συμπολίτες μου και διότι έχω συνεργασθεί με τον Παναγιώτη από 2011-2014, επί Δημαρχίας του στον Δήμο Τήνου, ως υπεύθυνη του Κ.Α.Π.Η, άψογα .

Εμπιστεύομαι ‘’τον λόγο του ‘’ διότι έχει αποδείξει εδώ και 30 χρόνια ότι ‘’ΛΟΓΟΣ ‘’ για αυτόν σημαίνει ‘’ΠΡΑΞΗ ‘’’’ΕΡΓΟ’’

Τον θεωρώ ως τον πλέον κατάλληλο να αναλάβει τις τύχες του νησιού μας για τη νέα θητεία. Έχει υπάρξει ένας από τους πλέον επιτυχημένους Δημάρχους της Τήνου . Η προσφορά του μεγάλη σε όλους τους τομείς κοινωνικους, πολιτιστικούς ,υποδομές ,αθλητικες εγκαταστάσεις κ.λ.π..

Ο συνδυασμός μας,’ενωμένοι για το νησί μας ‘’ ,έγινε πάνω από κόμματα και σημαίες ,διαχωριστικές γραμμές , από ανθρώπους όλων των ηλικιών ,επαγγελμάτων ,επιστημόνων και κατορθώσαμε μέσα από διάλογο με κοινωνικούς φορείς να φτιάξουμε ένα πρόγραμμα με τις ανάγκες του νησιού μας .Ενα πρόγραμμα που θα εφαρμοστεί μετα την ανάληψη των καθηκόντων μας . Το νησί μας έχει πληγεί τα τελευταία χρόνια από τα προβλήματα της καθημερινότητας ,πράγμα απαράδεκτο για το 2019 .

Εσεις ειστε αυτοί που θα αποφασίσετε ποιος μπορεί να διοικήσει τον τόπο μας . Εσεις ειστε αυτοί που θα μετατρέψετε την ψήφο σας σε έργο, και ανάπτυξη του νησιού μας .

Η ψήφος είναι πιο δυνατή από τη σφαίρα. Με τη σφαίρα μπορεί να σκοτώσεις τον εχθρό σου. Με την ψήφο μπορεί να σκοτώσεις το μέλλον των παιδιών σου. Αβραάμ Λίνκολν, 1809-1865, Αμερικανός πρόεδρος

ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΕΙΤΕ ΜΑΣ

ΓΑΡΥΦΑΛΛΙΑ ΠΛΥΤΑ
Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.