Ο κ. Τσίπρας αποδοκιμάστηκε από τον ελληνικό λαό. Αποχωρεί από την εξουσία αφήνοντας  πίσω την υπερφορολόγηση  και το  διχασμό που επί χρόνια καλλιέργησε. Δυστυχώς όμως, κατέστη χορηγός της Νέας Δημοκρατίας και του κ. Μητσοτάκη.

Το Κίνημα Αλλαγής ενισχύθηκε και συνεχίζει αταλάντευτο την αυτόνομη πορεία του. Έχουμε καθήκον να σταθούμε ανάχωμα στην επέλαση της δεξιάς, προτείνοντας προοδευτικές λύσεις. Για την επίτευξη αυτού του στόχου, προϋπόθεση αποτελεί η ανατροπή των υφιστάμενων πολιτικών συσχετισμών στις επερχόμενες εθνικές εκλογές με ισχυροποίηση του Κινήματος Αλλαγής .

Καλούμε  όλους τους προοδευτικούς πολίτες να γυρίσουν στο σπίτι τους, στο κόμμα της καρδιάς τους.

*Ο Χρήστος Πολατσίδης γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Τήνο. Είναι πτυχιούχος οικονομολόγος με Μεταπτυχιακό Δίπλωμα στη Διοίκηση Επιχειρήσεων. Το 2013 εκλέχθηκε Γραμματέας της Δ.Ο. ΠΑΣΟΚ Τήνου και το 2016 Γραμματέας της Ν.Ο. ΠΑΣΟΚ Κυκλάδων. Το Μάιο του 2018 εκλέχθηκε Αναπληρωτής Γραμματέας της Ν.Ε. του Κινήματος Αλλαγής στις Κυκλάδες. Στις βουλευτικές εκλογές που θα ακολουθήσουν σε λίγες μέρες θα είναι υποψήφιος βουλευτής Κυκλάδων με το Κίνημα Αλλαγής.

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.