Υποψήφιοι Σύμβουλοι Κοινότητας Κώμης
(κατ' αλφαβητική σειρά)

  • Βαλλαρής Ιωσήφ του Ελευθερίου
  • Δελατόλας Πολύκαρπος του Στεφάνου
  • Ζαλώνη Άννα του Χρήστου
  • Παλαμάρη Ιωσηφίνα – Μαρία του Ιωάννη
  • Σάββαρης Γεώργιος του Αχιλλέα
  • Φώσκολος Γεώργιος του Ιακώβου.
Η αγάπη και το ενδιαφέρον για το κοινό καλό ,το δίκαιο, την ενίσχυση κι ανάπτυξη της περιοχής, την διεκδίκηση κι άμεση επίλυση αιτημάτων των δημοτών της Τ.Κ. Κώμης μας ένωσαν ,έξι διαφορετικούς ανθρώπους με στόχο :

1) Να πορευτούμε μαζί για να δημιουργήσουμε ένα πλαίσιο και να απαιτήσουμε από την κεντρική εξουσία ( Δήμο Τήνου) τα νόμιμα κι αυτονόητα, που μας δίνει τη δυνατότητα ο «Κλεισθένης» μέσα από δημοκρατικές διαδικασίες.

2) Να ενισχύσουμε το ρόλο του Τοπικού Συμβουλίου για τη διεκδίκηση πόρων κι ισότιμη ανάπτυξη όλων των χωριών της Τ.Κ. Κώμης.

3) Να βρεθούν και προωθηθούν λύσεις σε φλέγοντα για την περιοχή ζητήματα : λύματα, ανακύκλωση, βιολογικό καθαρισμό, καθαριότητα, παιδικές χαρές, πλατείες, συντήρηση κ.λ.π.

4) Να αντιμετωπιστούν άμεσα και να επιλυθούν σύντομα χρόνια ζητήματα τοπικού χαρακτήρα με συνεχείς οχλήσεις και παρεμβάσεις προς τα κέντρα λήψης
αποφάσεων.

5) Να διερευνηθούν κι εφαρμοστούν οι νέες τεχνολογίες στην περιοχή με ελεύθερη δωρεάν πρόσβαση στο διαδίκτυο ( WI FI ).

Τη δύναμη για δημιουργία αντλούμε από την ένωση μας -μέσω της ψήφου σας- κι αυτό θα πετύχουμε για όλους : δημότες, κατοίκους, επισκέπτες των χωριών μας, επειδή ο τόπος μας δικαιούται κι αξίζει κάτι παραπάνω!

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.