Είμαι ο Νίκος Λούβαρης, ΄΄κομμωτής΄΄, και ζω κοντά σας. Γνωρίζετε και μένα και την οικογένειά μου. Τολμώ να διαψεύσω το ρητό που λέει ότι η πολιτική διαφθείρει τον άνθρωπο και φθείρεται με τον καιρό. Αντίθετα η αγάπη που έχω για τον τόπο μου και η εκτίμηση που μου αποδίδεται από τους συμπατριώτες μου, καθώς  και η επιθυμία τους να αναμειχθώ και πάλι στα κοινά της Τήνου, με υποχρεώνει να αποδεχθώ την πρόσκληση και να ξαναθέσω για 7η φορά υποψηφιότητα για το Δήμο Τήνου.

Υπόσχομαι ότι θα προσφέρω ότι καλύτερο μπορώ όπως ξέρω και όπως με έχετε συνηθίσει, με υπευθυνότητα και με ζήλο, για την καθαριότητα και τον ευπρεπισμό της πόλης μας, και των περιοχών της, καθ' ολη την πενταετία, που είναι και οι αρμοδιότητες που θα αναλάβω αν εκλεγώ. Έχω ενασχόληση με τα κοινά επί μια  εικοσιπενταετία και έχω διατελέσει Αντιδήμαρχος Τήνου για μια τριετία, επί Δημαρχίες Αθηναίου και Ορφανού.

Επί σειρά ετών υπήρξα μέλος του ΔΣ του συλλόγου Βουρνιώτισσας και μέλος του συλλόγου Άγιος Νικόλαος Λινοπής. Έχω προσφέρει ιδιαίτερα στον τομέα της καθαριότητας.

Ήμουν κοντά και θα είμαι σε όσους με έχουν ανάγκη, στο τηλ. 694 3130037.

Σημαία μου είναι η ΤΗΝΟΣ και η ΑΝΑΠΤΥΞΗ!

Θα με βρείτε στο τοπικό ψηφοδέλτιο: Νίκος Λούβαρης, ΄΄κομμωτής΄΄.


Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.