Μια νέα εποχή ξεκίνα για τα χωριά μας με τον νέο νόμο "ΚΛΕΙΣΘΕΝΗ",ο οποίος δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να ξαναζωντανέψει η αυτοδιοικητική μονάδα της κοινότητας.Αλλάζουν τα μέχρι τώρα δεδομένα τα οποία καθιστούσαν τις κοινότητες απλά γνωμοδοτικά θεσμικά όργανα. Έτσι θα γίνεται αυτόνομη κατανομή των πόρων πλέον στις κοινότητες,για μικρά έργα,παρεμβάσεις και επιμέρους τοπικές δράσεις.

Παρατηρούμε τα χωριά μας να μένουν στάσιμα και να μαραζώνουν.Οι νέοι των χωριών μας να φεύγουν και ο πληθυσμός να μειώνεται.Το χαμόγελο να χάνεται.Ωστόσο,την ίδια ώρα,διαπιστώνουμε οτι βρισκόμαστε σε ένα τόπο μοναδικό με εκπληκτικό τοπίο και φυσικό περιβάλλον.

Πλέον δεν υπάρχει χρόνος για εύκολη κριτική παρά μόνο για δράση' και δράση συλλογική.Να ενώσουμε τις δυνάμεις μας για τα αυτονόητα που συζητάμε στις παρέες μας,για τα καθημερινά που μας απασχολούν,για την ποιότητα ζωής όλων μας.

Αντιλαμβανόμαστε όλοι ότι η συνεργασία και η συνεννόηση είναι οι βασικές προϋποθέσεις για τα μικρά και τα μεγάλα που θέλουμε όλοι μαζί .... για τα χωριά μας.

Έτσι λοιπόν αποφασίσαμε να συμμετέχουμε στις ερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές της 26ης Μαίου 2019 γιατί θέλουμε:

-να ζούμε και να εργαζόμαστε στο τόπο μας
-να βελτιώσουμε την καθημερινότητα μας
-να βελτιώσουμε και να λύσουμε τα προβλήματα της ύδρευσης,της αποχέτευσης,του φωτισμού,του οδικού δικτύου
-να λύσουμε τα προβλήματα της καθαριότητας
-να δούμε τα χωριά μας να ζωντανεύουν,τους νέους να μένουν και να εργάζονται στο τόπο μας,την τρίτη ηλικία να έχει μια αξιοπρεπή διαβίωση,τους επισκέπτες να γνωρίζουν και να θαυμάζουν τα χωριά μας,τα παιδιά μας να παίζουν και να χαίρονται χωρίς να κινδυνεύουν.

Κάθε προσπάθεια μας θα είναι για το συμφέρον των χωριών μας.
θα πιέζουμε,θα επιμένουμε ,θα διεκδικούμε την επίλυση όλων των προβλημάτων όποια δημοτική αρχή και αν προκύψει,όποιο και αν είναι το εκλογικό αποτέλεσμα,με στόχο την αναβάθμιση και την πρόοδο του τόπου μας.

Είμαστε εδώ!!!!Πιστεύουμε ότι μπορούμε,μετέχουμε και δεν απέχουμε.Σε αυτήν την προσπάθεια δεν περισσεύει κανείς.Ολοι μαζί....χωρίς προσωπικά συμφέροντα, θα διεκδικήσουμε την διοίκηση της κοινότητας Στενής,ζητώντας την ψήφο σας για την ανάδειξη ενός "ανεξάρτητου" τοπικού συνδυασμού με το όνομα "ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ.....ΓΙΑ ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΜΑΣ".

Οι υποψήφιοι του συνδυασμού μας ειναι:

• Ζαλώνης Ιωάννης του Στεφάνου(τζόλος)
• Λειβαδάρης Πέτρος του Αντωνίου
• Ρουγγέρη Ιωάννα του Αντωνίου
• Ρουγγέρης Νικόλαος του Ιωάννη (συζ.Μαριαννα)
• Τζανουλίνου Δήμητρα του Αντωνίου(Διάκος)
• Φανερού Δήμητρα του Ελευθερίου
• Φώσκολος Νικόλαος του Στεφάνου(τσολιάς)
• Χαρικιόπουλος Ιωάννης του Ιακώβου(Μούρης)

Είναι υποχρέωση μας να βοηθήσουμε στην ανάπτυξη των χωριών μας!!!

Με εκτίμηση,
Τα μέλη του Ανεξάρτητου τοπικού συνδυασμού
"ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ...ΓΙΑ ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΜΑΣ"

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.