Η ΟΒ Τήνου της ΚΝΕ εύχεται στους µαθητές και τις µαθήτριες καλή επιτυχία στις εξετάσεις!

Μια ακόµη σχολική χρονιά φτάνει στο τέλος της...

Μια ακόµη χρονιά γεµάτη άγχος, δυσκολίες, τρέξιµο, προσωπικές και οικονοµικές θυσίες µαθητών, αλλά και γονιών. Φέτος όµως, αυτή η σχολική χρονιά σηµαδεύτηκε από δυναµικούς αγώνες, σηµαντικές µάχες, πλούσια συλλογική δραστηριότητα και µεγάλες µαθητικές κινητοποιήσεις.

Μπροστά στις εξετάσεις λοιπόν, που έφτασαν, κρατάµε όλα αυτά που µας έκαναν φέτος πιο δυνατούς!

Τη µάχη των εξετάσεων τη δίνουµε µε αισιοδοξία!!!

Το µέλλον των µαθητών, όµως, δεν κρίνεται µόνο στα θρανία των εξετάσεων, κρίνεται και στον αγώνα για µόρφωση, δουλειά, ζωή µε δικαιώµατα.

Το µέλλον των µαθητών, είτε µέσα στο σχολείο, είτε µετά από αυτό, δεν εξαρτάται µόνο από την ατοµική προσπάθεια και τις ατοµικές θυσίες, όσο µεγάλες κι αν είναι αυτές. Γι’ αυτό, όποιο δρόµο κι αν πάρει ο καθένας µετά το σχολείο, είτε συνεχίζοντας τις σπουδές του, είτε ψάχνοντας για δουλειά, έχει συµφέρον να µη συµβιβαστεί µε τα προβλήµατα και τα εµπόδια που θα συναντήσει: τις ακριβοπληρωµένες σπουδές, την ανεργία και την εργασιακή περιπλάνηση, τη δουλειά χωρίς δικαιώµατα για ένα κοµµάτι ψωµί.

Έχουµε συµφέρον να δυναµώσουµε τη συλλογική διεκδίκηση όπου και αν βρισκόµαστε!

Στις 26 Μαιου… #Kanoume_ti_diafora!!!

Καίμε τα σενάρια! Τα σενάρια που ετοιμάζουν για το μέλλον μας! Γράφουμε το δικό μας!

Η ΠΡΩΤΗ ΨΗΦΟΣ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ !!!

Σε όλες τις κάλπες στέλνουμε το μήνυμα ότι είμαστε εδώ, παίρνουμε τη ζωή στα χέρια μας, δεν συμβιβαζόμαστε! Με δυνατό ΚΚΕ κάνουμε τη διαφορά!

Καλή επιτυχία!!!

ΟΒ Τήνου της ΚΝΕ

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.