Έκλεισε και κατατέθηκε στη Σύρο το ψηφοδέλτιο της Παράταξης Συμμαχία Νοτίου Αιγαίου με επικεφαλής τον κ. Μανώλη Γλυνό όπου θα διεκδικήσει την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου. Στο συγκεκριμένο ψηφοδέλτιο υπάρχουν δύο (2) υποψήφιοι από την Τήνο. Πάμε να τους δούμε αναλυτικά


ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΤΗΝΟΥ
ΜΩΡΑΪΤΗΣ ΡΑΦΑΗΛ (ΡΑΦΙΟΣ) ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΤΥΡΟΒΟΛΑ ΒΑΣΙΛΕΙΑ (ΣΥΖ. ΚΩΝ/ΝΟΥ ΚΑΡΑΪΣΚΟΥ) ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ

ΜΩΡΑΪΤΗΣ ΡΑΦΑΗΛ (ΡΑΦΙΟΣ) ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Ο Ραφαήλ Μωραΐτης γεννήθηκε στην Στενή Τήνου στις 14 Οκτώβρη  1949.
Τελείωσε το Δημοτικό σχολείο στη Στενή και το τότε Γυμνάσιο και Λύκειο στη Χώρα.
Σπούδασε Πολιτικές Επιστήμες και Δημόσια Διοίκηση στην Αθήνα. Από το 1976 είναι Συμβολαιογράφος Τήνου.

Εκλέχτηκε  Νομαρχιακός  Σύμβουλος το 1982 με το παλαιό σύστημα και με το νέο, από το 1994 μέχρι την κατάργηση του θεσμού.

Διετέλεσε πρόεδρος του Επαρχιακού Συμβουλίου και έπαρχος Τήνου από το 2003 μέχρι και την κατάργηση του θεσμού το 2010. 

Με την ιδιότητα του Νομαρχιακού Συμβούλου συμμετείχε στην Διοίκηση του Νομαρχιακού Νοσοκομείου Σύρου για οκτώ  χρόνια, σε διάφορες επιτροπές καθώς και στο ΔΣ της Αναπτυξιακής Εταιρείας Κυκλάδων.

Διετέλεσε δυο φορές μέλος της Διοικούσας Επιτροπής του Π.Ι.Ι. Ευαγγελιστρίας Τήνου και, με την ιδιότητά του αυτή, έγινε πρόεδρος της Σχολής Καλών Τεχνών Πανόρμου Τήνου «Γιαννούλης Χαλεπάς». Επίσης διετέλεσε μέλος της Δ.Ε του Κ.Υ. Τήνου, πρόεδρος αθλητικού σωματείου, διαφόρων φιλανθρωπικών και πολιτιστικών  σωματείων και  της Μονάδας Φροντίδας Ηλικιωμένων «Η ΜΕΓΑΛΟΧΑΡΗ ΤΗΝΟΥ»


Είναι παντρεμένος με την Φραγκίσκα Ιωάννη Συριανού και έχουν δυο  παιδιά, τον Γιώργο και την Μαρία.

ΤΥΡΟΒΟΛΑ ΒΑΣΙΛΕΙΑ (ΣΥΖ. ΚΩΝ/ΝΟΥ ΚΑΡΑΪΣΚΟΥ) ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ

Γεννήθηκε το 1976 στο Άστρος Κυνουρίας της Αρκαδίας.  Είναι απόφοιτος του Τ.Ε.Ι. Αθήνας, του Τμήματος Επισκεπτών Υγείας και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου ειδίκευσης στη Δημόσια Υγεία.

Από το 1999 είναι παντρεμένη με τον Τηνιακό Κωνσταντίνο Καραΐσκο, με τον οποίο έχει αποκτήσει δύο παιδιά, τον Δημήτρη, φοιτητή του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής στο Τμήμα Μηχανολόγων Μηχανικών και τη Ματίνα, μαθήτρια Λυκείου.

Έχει συμμετάσχει σε εκπαιδευτικά προγράμματα στον τομέα της Υγείας, σε ερευνητικό πρόγραμμα του Τμήματος Επιδημιολογίας της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών καθώς και σε συνέδρια και εκπαιδευτικές ημερίδες ως εισηγητής.

Εργάσθηκε σε Κέντρο Αποκατάστασης Α.Μ.Ε.Α., στην Κλινική του Ταμείου Υπαλλήλων Τραπέζης Εθνικής Τράπεζας «ΥΓΕΙΑΣ ΜΕΛΑΘΡΟΝ» και σε Μονάδα Υγείας του πρώην Ι.Κ.Α.

Από το 2014 έως σήμερα εργάζεται στην Διοίκηση της 1ης Υγειονομικής Περιφέρειας Αττικής, στο Τμήμα του Περιφερειακού Χάρτη και Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, όπου μεταξύ άλλων αρμοδιοτήτων συμμετέχει στον σχεδιασμό, ανάπτυξη και υλοποίηση δράσεων και προγραμμάτων πρόληψης και αγωγής υγείας.

Από το 2008 ήταν μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου και μετέπειτα πρόεδρος του Πανελληνίου Συλλόγου Επισκεπτών Υγείας. Από το 2014 έως το 2016 υπήρξε μέλος της Προσωρινής Διοικούσας Επιτροπής του Ν.Π.Δ.Δ. με την ίδια επωνυμία.

Συμμετέχει εθελοντικά σε πολιτιστικά σωματεία της ιδιαίτερης πατρίδας της και σε Κωνσταντινουπολίτικα Σωματεία. Είναι μέλος και συμμετέχει ενεργά πάνω από είκοσι έτη σε δράσεις και εκδηλώσεις πολιτιστικών σωματείων της Τήνου, όπως για παράδειγμα τον καθαρισμό και τη σήμανση των μονοπατιών της Καρδιανής.


Είναι μέλος της συντακτικής ομάδων της εφημερίδας «ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΝΗΣ» και συμμετείχε στη δημιουργία του Λαογραφικού Μουσείου Καρδιανής σε μια συνεχή προσπάθεια διάσωσης και ανάδειξης της πολιτιστικής κληρονομιάς του τόπου μας.

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.