Πραγματοποιήθηκε, με επιτυχία πιστεύουμε, η παράσταση Δύο Ξεροκέφαλες Κουτάλες, από την ομάδα Κοπέρνικος. Την παράσταση παρακολούθησαν περίπου 600 παιδιά και αισθανθήκαμε ότι την απόλαυσαν!

Θα θέλαμε για άλλη μία φορά να ευχαριστήσουμε όσους συνέβαλαν για την υλοποίηση αυτής της παράστασης:

Το ΠΙΙΕΤ για την παραχώρηση της αίθουσας του Πνευματικού Κέντρου.

Τον Οδυσσέα Τσουμπό, για τη δωρεάν παραχώρηση του ηχητικού συστήματος

Το Φίλλιπο Ροτσέτι και το Βαγγέλη Μπακτή, για τη δωρεάν ηχοληψία της παράστασης

Τον Πέτρο Σανταμούρη για τη δωρεάν φροντίδα του φωτισμού της παράστασης και τη Θεατρική Ομάδα της Τήνου, για την παραχώρηση του φωτισμού

Τη Golden Star Ferries και τη Fast Ferries για τη χορηγία των εισιτηρίων των συντελεστών της παράστασης και του αυτοκινήτου τους, καθώς και το πρακτορείο του Νίκου Φώσκολου που φρόντισε να πάρουμε τη χορηγία αυτή.

Το Σύλλογο Καταστημάτων Υγειονομικού Ενδιαφέροντος και το εστιατόριο Σκούνα, που παρείχαν δωρεάν φαγητό στους συντελεστές της παράστασης

Το ΚΤΕΛ Τήνου, το οποίο παρείχε δωρεάν τη μεταφορά των τριών Νηπιαγωγείων της Χώρας και της Στενής προς και από το Θέατρο.

Όλους τους γονείς των παιδιών, που με τη συμμετοχή των παιδιών τους συνέδραμαν στους σκοπούς του Συλλόγου μας.

Τους διευθυντές, τους δασκάλους και γενικά τους εκπαιδευτικούς των σχολικών μονάδων για την άψογη συνεργασία και την υποστήριξή τους.

Την ομάδα Κοπέρνικος, η οποία και φέτος ανταποκρίθηκε στην πρόσκλησή μας και συνδράμει και η ίδια με μία έκπτωση στους σκοπούς του Συλλόγου μας.

Ελπίζουμε να μην ξεχάσαμε κανέναν από όσους βοήθησαν στην εκδήλωση αυτή! Σας ευχαριστούμε όλους για τη βοήθειά σας και για την υποστήριξη του Συλλόγου μας!

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.