Λατρεύω την Τήνο μας, πιστεύω στους ανθρώπους αυτού του ευλογημένου τόπου.

Αφουγκραζόμενος τις ανάγκες των Τηνιακών και τις προκλήσεις της εποχής μας,αποφάσισα να συμπορευθώ με την παράταξη " Ενωμένοι για το νησί μας" και μαζί με τον Παναγιώτη Κροντηρά, έναν έμπειρο και ικανό Δήμαρχο, με ιδιαίτερες αυτοδιοικητικές ικανότητες, να κάνουμε πράξη το κοινό μας όραμα, να φέρουμε την Τήνο μας εκεί που της αξίζει.

Μένω πιστός σε αρχές και αξίες με τις οποίες μεγάλωσα και γαλουχήθηκα και δηλώνω πως θα τις υπηρετήσω με θέρμη για το καλό του τόπου μας.

ΒΕΡΣΑΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ

Παντρεμένος με τη Ρόζα Δελλατόλα, Συμβολαιογράφο Τήνου, με την οποία έχει αποκτήσει δύο παιδιά τη Μαρία και τον Απόστολο.

Πτυχιούχος της Φιλοσοφικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, ζει μόνιμα στην Τήνο και εργάζεται ως Εκπαιδευτικός- Φροντιστής στην ιδιωτική εκπαίδευση, ενώ συγχρόνως διατηρεί και ξενοδοχειακή μονάδα στο νησί.

Ασχολείται ενεργά με τον αθλητισμό και είναι μέλος του Συνδέσμου Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Κυκλάδων και ως Πρόεδρος του ΔΣ του Θρησκευτικού και Πολιτιστικού Συλλόγου << Παναγία η Βουρνιώτισσα>>, συμβάλλει στη διατήρηση της παράδοσης και των πολιτισμικών χαρακτηριστικών του τόπου μας.

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.