Η μάχη των εκλογών έχει ήδη αρχίσει. Η ζήτηση των υποψήφιων μεγάλη. Η μάχη των υποψηφίων για την περισυλλογή των ψήφων ακόμα μεγαλύτερη. Η ψήφος μας πολύτιμη. Η ψήφος μας είναι αυτή που θα καθορίσει το μέλλον μας. Το μέλλον των παιδιών μας. Η απόφαση που παίρνει ο κάθε υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος, να εκθέσει τον εαυτό του για το καλό του νησιού, θα έπρεπε να είναι πολύ σοβαρή γιατί χρειάζεται πολύς προσωπικός χρόνος, καθημερινό τρέξιμο, μεγάλη υπομονή και επίμονη για την επίτευξη των έργων τόσο της καθημερινότητας όσο και των μεγαλυτέρων.

Προσωπικά, τα σκέφτηκα πολύ, τα ζύγισα αφάνταστα, τα συζήτησα με πολλούς και πάνω απ όλους την οικογένεια μου και πήρα την απόφαση ότι, ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ τουλάχιστον αυτές τις εκλογές.

ΟΧΙ οτι δεν θα το ήθελα, το θέλω περισσότερο από τον καθένα γιατί αγαπώ τον τόπο μου και μου άρεσε που αγωνιζόμουν καθημερινά γι αυτόν,
ΟΧΙ οτι δεν έχω όρεξη, και όρεξη έχω αλλά και τις γνώσεις πλέον,
ΟΧΙ οτι δεν έχω όραμα και ιδέες, όραμα μεγάλο και ιδέες πολλές, πράγματα που είμαι πρόθυμος να τα μοιραστώ με τον οποιονδήποτε για την πρόοδο του νησιού μου
ΟΧΙ οτι δεν δέχθηκα προτάσεις, είμαι αρκετά ισχυρός χαρακτήρας
ΟΧΙ οτι κουράστηκα, όταν κάνεις κάτι που το θες πολύ, δεν κουράζεσαι
ΟΧΙ οτι σταμάτησα να αγαπώ τον τόπο μου, υπερήφανος ως Τηνιακός απέδειξα εμπράκτως την αγάπη μου για το νησί μου και για τους συμπολίτες μου προσφέροντας τον καλύτερο μου εαυτό για το καλύτερο και καθαρότερο νησί, πράγμα που εκτιμήθηκε από πολλή κόσμο.

Αποφάσισα να αφιερώσω τον χρόνο μου στην οικογένεια μου, στη δουλειά μου και στον εαυτό μου.
Πρέπει να δώσω σωστές βάσεις και αρχές στα παιδιά μου σε αυτήν την τρυφερή ηλικία που βρίσκονται.

Θερμές ευχαριστίες σε όλους ...

'' Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΟΡΘΩΝΕΙ
   ΝΑ ΕΠΙΒΛΗΘΕΙ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΤΟΥ,
   ΕΠΙΤΥΓΧΑΝΕΙ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ
   ΚΑΙ ΕΥΓΕΝΕΣΤΕΡΗ ΤΩΝ ΝΙΚΩΝ"

                                            ΠΛΑΤΩΝ

Εις το επανιδείν
Με εκτίμηση

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΙΩΑΝ. ΤΖΕΣ
π.Αντιδημαρχος Τηνου

Tηνος 2/5/2019

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.