Στη μεγάλη πλωτή δεξαμενή των Νέων Ελληνικών ναυπηγείων του Ομίλου Σπανόπουλου στα Αμπελάκια της Σαλαμίνας, ανέβηκε χθες το μεσημέρι το νέο Ε/Γ-Ο/Γ καταμαράν Ταχύπλοο της.

Οι κάμερες του Arxipelagos ήταν εκεί για να σας μεταφέρουν στις οθόνες σας, ένα ακόμη εντυπωσιακό βίντεο με διαδικασίες δεξαμενισμού για ένα νέο πλοίο της ακτοπλοΐας μας.

Το ταχύπλοο της εφοπλιστικής οικογένειας από την Άνδρο, των αδελφών Στεφάνου, το γνωρίσαμε με το όνομα «Golden Express». Όμως σύντομα πιθανόν να υπάρξει αλλαγή του ονόματος, σύμφωνα με την πολιτική ονοματοδοσίας που ακολουθεί η εταιρεία.

Το ταχύπλοο αναμένεται να ξεκινήσει τα δρομολόγια του από το λιμάνι της Ραφήνας για τις Κυκλάδες μέσα στον Ιούνιο, ενώ νησιά όπως η Τήνος, η Μύκονος, η Πάρος και η Νάξος που συμπεριλαμβάνονται στα δρομολόγια του άλλου Ε/Γ-Ο/Γ ταχυπλόου της εταιρείας «Superrunner», πιθανότατα θα εξυπηρετηθούν από το νέο Ε/Γ-Ο/Γ καταμαράν ταχύπλοο.

Δυνατοί Πλοίαρχοι μανουβραδόροι, ο Cpt Διαμαντής Παπαγεωργίου και ο Cpt Γιάννης Βουτσελάκος θα αποτελέσουν την ψυχή της Γέφυρας του Ταχυπλόου, στις δύο βάρδιες των δρομολογίων του. Το βέβαιο είναι πως κι αυτό το ακτοπλοϊκό καλοκαίρι αναμένεται θερμό.

ΠΗΓΗ: www.arxipelagos.com

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.