Στους 6 κορυφαίους προορισμούς για διακοπές τον Ιούλιο αναδεικνύει την Τήνο η ηλεκτρονική έκδοση της βρετανικής εφημερίδας Independent, σε σημερινό άρθρο.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, παρότι ο Ιούλιος είναι ο μήνας κατά τον οποίο οι μεγάλοι ταξιδιωτικοί προορισμοί γεμίζουν με τουρίστες, οι ταξιδιώτες μπορούν να βρουν το δικό τους γαλήνιο παράδεισο, μακριά από το μαζικό τουρισμό, σε ήσυχους προορισμούς που υπάρχουν στη Μεσόγειο και το Αιγαίο.

Οι ταξιδιώτες που γνωρίζουν περισσότερα, δεν προτιμούν τα διάσημα ελληνικά νησιά όπως η Σαντορίνη, αναφέρει η Independent αλλά ταξιδεύουν σε λιγότερο γνωστά νησιά του Αιγαίου που προσφέρουν την ίδια γοητεία με την αρχιτεκτονική των σπιτιών τους χωρίς μεγάλα πλήθη τουριστών.

Η Τήνος ξεχωρίζει για τα αρχαία μονοπάτια της ανάμεσα σε ελαιώνες ξεχωρίζει.

Η εφημερίδα κάνει επίσης αναφορά στο Φεστιβάλ Τήνου το οποίο βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη τον Ιούλιο και περιλαμβάνει συναυλίες, εκθέσεις και άλλες εκδηλώσεις καθώς και στο Tinos Running Experience.

Οι υπόλοιποι προορισμοί που προτείνονται από την εφημερίδα είναι η Κορσική, τα Φίτζι, το Baden-Baden της Γερμανίας, η Φινλανδία και η Μογγολία.

www.tornosnews.gr

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.