Την Τήνο επέλεξε για να περάσει τις ημέρες του Πάσχα η γνωστή Ιταλίδα travel-blogger Marta Ghelma, μαζί με τον σύντροφό της και τον γιο τους.

Περιηγήθηκαν στα χωριά και την ενδοχώρα του νησιού μας, περπάτησαν στις παραλίες και τα μονοπάτια, επισκέφθηκαν τα οινοποιεία και τα τυροκομεία, δοκίμασαν μοναδικές γεύσεις σε ταβέρνες και εστιατόρια, παρακολούθησαν τις ακολουθίες του Πάσχα κατά το νησιώτικο τυπικό και εν γένει απήλαυσαν την ιδιαίτερη φιλοξενία που μόνο η Τήνος μπορεί να προσφέρει στον επισκέπτη.

Οι εντυπώσεις και η εμπειρία της από τη διαμονή της στο νησί μας φαίνεται στο δημοσιευμένο αφιέρωμα για τα "Ταξίδια / Νησιά της Ευρώπης" στην "La Repubblica", το οποίο και επισυνάπτεται ! H ιστορική και έγκυρη "La Repubblica" είναι η εφημερίδα της Ιταλίας με την μεγαλύτερη κυκλοφορία ημερησίως (άνω των 350,000 φύλλων, εκτός της διαδικτυακής έκδοσης).

Ευχαριστούμε την Marta και την οικογένειά της για την πολύ ωραία δουλειά και τους περιμένουμε σύντομα ξανά στο νησί μας !!

Tuttiblu Tinos Living Space
Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.