Ο γνωστός, διεθνής οίκος μόδας Zeus + Dione, μετά το καϊκι που χρησιμοποίησε πέρυσι σε ένα διαρκές ταξίδι στον Σαρωνικό, επιστρατεύει τώρα ένα Land Rover, επισκέπτεται τις Κυκλάδες και στέλνει ένα δυνατό μήνυμα για την προστασία του Αιγαίου.

Ο ελληνικός οίκος με την παγκόσμια απήχηση Zeus + Dione από πέρυσι ήδη έχει δώσει μια άλλη διάσταση στην έννοια του pop up store, δηλαδή των «καταστημάτων» που εμφανίζονται για λίγο σε απρόσμενα σημεία. Πέρυσι ήταν ένα υπέροχο ξύλινο καΐκι που γυρνούσε σε Υδρα και Σπέτσες πουλώντας ένα μέρος της καλοκαιρινής συλλογής. Φέτος η ένοια του pop – up επιστρέφει. Επιστρέφει για να στηρίξει όμως έναν σημαντικό σκοπό: την προστασία του Αιγαίου και των ακτών από τα πλαστικά.


Το πρότζεκτ φέτος ονομάζεται Defender και έχει στόχο μια θάλασσα απαλλαγμένη από τα πλαστικά (Plastic Free Sea είναι το μότο). Ενα μπλε Land Rover Defender (#zeusmobile) θα ταξιδεύει διαρκώς σε Σύρο, Τήνο, Μύκονο, φέροντας το λογότυπο Z+Δ διαθέτοντας προς πώληση προϊόντα που έχει σχεδιάσει ο οίκος ειδικά για την ενίσχυση των σκοπών αυτών. Τα έσοδα από την πώληση θα διατεθούν στο Κοινωφελές Ιδρυμα A.K.Λασκαρίδη. Πρόκειται για ένα μπρασελέ φτιαγμένο από ανακυκλωμένα υλικά, ένα βαμβακερό t-shirt, λινά μαντήλια και μια ειδικά σχεδιασμένη τσάντα.


Η κυκλοφορία του ειδικού οχήματος στοχεύει βέβαια και στην ενημέρωση του κοινού και την ενεργοποίησή του προκειμένου να προστατέψει τις ακτές και την θάλασσα. Οπως επισημαίνει ο οίκος, ο καθαρισμός των ακτών αποτελεί μια από τις πιο σημαντικές διαδικασίες για την παρακολούθηση της κατάστασης που επικρατεί και την αντιμετώπιση του προβλήματος.


Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.