Με αληθινή έκπληξη διαβάσαμε κείμενο-άρθρο της εφημερίδας ¨Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ¨, όπου παραμονή των δημοτικών εκλογών ( Πέμπτη 23 Μαίου 2019 ) και χωρίς να μπορούμε να απαντήσουμε, η δημοσιογράφος της εφημερίδας Αριστοτελία Πελώνη κατηγόρησε χωρίς στοιχεία, το Δήμαρχο Τήνου Γιάννη Σιώτο, ως Δούρειο Ίππο του Σύριζα και ότι θέλει να μετατρέψει το Πανελλήνιο Ιερό Ίδρυμα Ευαγγελιστρίας Τήνου, Π.Ι.Ι.Ε.Τ , σε Δημοτικό κατάστημα ( μαγαζάκι )!

Στο υποβολιμαίο άρθρο, οι υποβολείς ( η ο υποβολέας ) του δημοσιογράφου, επιχειρούν να διαβάλλουν το Δήμαρχο, την υπεύθυνη στάση και τον αγώνα του, ώστε το Π.Ι.Ι.Ε.Τ να παραμείνει κοινωφελές Ίδρυμα με εκκλησιαστικό χαρακτήρα, όπως συμβαίνει για 192 χρόνια, σύμφωνα με τις παραδόσεις μας και τις επιταγές των κτητόρων και όχι αμιγώς εκκλησιαστικό, όπως θεωρούν οι υποβολείς του άρθρου.

Όμως την απάντηση στο απαράδεκτο από όλες τις απόψεις άρθρο της Αριστοτελίας Πελώνη, την έδωσε ο λαός της Τήνου στις 26/05/2019, όπου εξέλεξε Δήμαρχο το Γιάννη Σιώτο από την πρώτη Κυριακή με το εκπληκτικό ποσοστό 52,72%. Περιττή η απάντηση και η επισήμανση, ότι ο εκλεγμένος Δήμαρχος Γιάννης Σιώτος, είναι και παραμένει Δήμαρχος του Τηνιακού λαού, των πολλών απλών ανθρώπων, που δίνουν καθημερινά τον αγώνα τους στο νησί και είναι αποφασισμένοι να προστατεύσουν το Π.Ι.Ι.Ε.Τ και να εγγυηθούν την κοινωφελή του δράση.

Τήνος 29 Μαίου 2019.
Με εκτίμηση, Εμμανουήλ Σώχος, Αντιδήμαρχος Τήνου.

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.