Στα φετινά Βραβεία Βιβλίου Public οι αναγνώστες μέσα από 181.522 ψήφους, διάλεξαν στην πρώτη φάση, ανάμεσα από τις εκδόσεις του 2018, και ανέδειξαν τις τελικές δεκάδες, τις «μικρές λίστες» των υποψηφίων για τα μεγάλα βραβεία.

Από σήμερα ξεκινά το τελικό στάδιο της ψηφοφορίας, που θα αναδείξει τους μεγάλους νικητές.

Το www.publicbookawards.gr υποδέχεται κάθε μέλος της βιβλιοφιλικής κοινότητας, για να επιλέξει με τις ψήφους του τους μεγάλους νικητές. Παράλληλα, σε εξέλιξη βρίσκεται και η διαδικασία ανάδειξης των νικητών στα 3 ειδικά βραβεία για τα οποία θα ψηφίσουν κριτικές επιτροπές, με μέλη έγκριτους επαγγελματίες.

Βιβλιοπωλείο από την Τήνο βρίσκεται στις 9 κατηγορίες για τις οποίες ψηφίζει το κοινό μέχρι τις 10 Ιουνίου 2019 είναι. Το Περί Τήνος λοιπόν, βρίσκεται στην κατηγορία  Ανεξάρτητα Βιβλιοπωλεία μαζί με βιβλιοπωλεία από Σύρο, Αίγιο, Ξάνθη Αγρίνιο, Θεσσαλονίκη, Νέο Ψυχικό.
ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΕΔΩ ΤΟ ΠΕΡΙ ΤΗΝΟΣ 
[Ανεξάρτητο Βιβλιοπωλείο]

Παρακάτω μπορείτε να αναδείξετε ανεξάρτητο βιβλιοπωλεία που ξεχωρίζετε. Οι υποψηφιότητες προέκυψαν από τις προτάσεις των εκδοτικών οίκων που συμμετέχουν στο θεσμό και με την αποδοχή υποψηφιότητας από τα ίδια βιβλιοπωλεία.

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.