Δείτε μέσα από 180 φωτογραφίες  όλα όσα έγιναν στη φετινή διοργάνωση του Tinos Food Paths που ολοκληρώθηκε τη Κυριακή, 20 Μαΐου. Οι φετινές δράσεις έκαναν βόλτα σε μύλους, σε αλώνια, σε κελιά στην ενδοχώρα του νησιού και θα δημιουργήσουν «κύκλους» ζωής, παρέας, νοστιμιάς και γεύσης.

Η φετινή γιορτή είχε στα πρόγραμμα της: 

«Μαγειρέματα» στον χώρο της Παλαιάς Ψαραγοράς στην Χώρα της Τήνου από καταξιωμένους chefs και από όλη την Ελλάδα. Ομιλίες για την διατροφή και την γαστρονομία από διακεκριμένους ανθρώπους της γεύσης και της διατροφής.

«Μαγικούς Κύκλους» στο χωριό Καλλονή της Τήνου, με διαδραστικά δρώμενα, καλλιτεχνικές εγκαταστάσεις, πεζοπορίες ανάμεσα σε αλώνια, κελιά και μύλους, γαστρονομικά εδέσματα και πολλές ιστορίες που θα αποφύγουμε να τις διηγηθούμε για να έρθετε να τις βιώσετε από κοντά.

Παράλληλα, στο πλαίσιο του Tinos Food Paths, θα διεξαχθεί το 3 ο Aegean Cocktail&Spirits Workshop από το Difford’s Guide με προσκεκλημένους κορυφαίους bartenders και επαγγελματίες του χώρου από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Πλούσιο φωτογραφικό υλικό όπως μας το παραχώρησαν οι φίλοι μας, Γιάννης και Βαγγέλης Φραμπασχάλης (Photo4Frame) που αφιλοκερδώς έδωσαν άλλη διάσταση στην όλη διοργάνωση με τις εξαιρετικές υπηρεσίες φωτογράφισης που διαθέτουν.

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.