Στην Παλαιά Ψαραγορά στην Χώρα της Τήνου. Θα μαγειρέψουν φέτος για το Tinos Food Paths η Λέσχη Αρχιμαγείρων Ελλάδος, καθώς και αγαπημένοι chefs όπως ο Βασίλης Αλβανίδης, o Ιάκωβος Απέργης, ο Άρης Βεζενές, η Κατερίνα Βαμβούκα με την Madame Ginger, ο Δημήτρης Γιγίνης, η Αντζελίνα Καλογεροπούλου, η Άρτεμις Κοκκιναρά, ο Νίκος Κουκιάσας, η Γεωργία Κουτσούκου, ο Άγγελος Λάντος, ο Άκης Λιοκάτης, ο Ηλίας Μαμαλάκης, η Γιάννα Μπαλαφούτη, ο Αλέξανδρος Παπανδρέου, ο Στέλιος Παρλιάρος και η Ελένη Σαβιολάκη.

Θα παρακολουθήσουμε ενδιαφέρουσες παρουσιάσεις από τον Δημήτρη Δήμου, τον Χάρη Τζανή και το Σχολείο Τουρισμού Καλαμάτας. Επίσης το ΙΕΚ Praxis θα στηρίξει όλες τις παραπάνω δράσεις μας.

Στο πλαίσιο του Tinos Food Paths, θα διεξαχθεί το 3ο Aegean Cocktail & Spirits Workshop, 12-15 Μαΐου, μία εμπνευσμένη συνέργεια με καλεσμένους από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο, που φέρνει στο παγκόσμιο προσκήνιο Ελληνικά αποστάγματα και προϊόντα, καθώς και το ελληνικό bar-hosting.

Το event ξεκινά με το μεγαλύτερο Aegean Cocktails Pop Up Bar, όπου 30 κορυφαία μπαρ από την Ελλάδα και το εξωτερικό θα σερβίρουν κοκτέιλ με ελληνικά προϊόντα. Τέλος, τα εγκαίνια του Δικτύου Πεζοπορικών Διαδρομών του νησιού - Tinos Trails, θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη 15 Μαΐου.

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.