Μετά από πρόσκληση του Σεβασμιοτάτου π. Νικολάου πραγματοποιήθηκε χθες 28 Ιουνίου 2019, στα Γραφεία της Αρχιεπισκοπής στην Τήνο, συνάντηση με τον Πρόεδρο της Κάριτας Ελλάς ( Φορέας υλοποίησης του Φιλανθρωπικού και Κοινωνικού έργου της Καθολικής Εκκλησίας στην Ελλάδα ) π. Αντώνιο Βουτσίνο, τη Διευθύντρια κα Μαρία Αλβέρτη, την Προϊσταμένη κα Λιζέτα Μηλιάρη και τον ειδικό Γραμματέα κ. Σαλάχα Ισίδωρο.

Η συνάντηση έγινε με σκοπό τη διευκρίνηση ορισμένων προτάσεων που μελετά η Κάριτας Ελλάς, ώστε να ανταποκρίνεται και πιο τυπικά στις απαιτήσεις των χορηγών που επιθυμούν να συνδράμουν το φιλανθρωπικό της έργο.

Το έργο αυτό το τελευταίο διάστημα έχει επεκταθεί σημαντικά με την αύξηση των δραστηριοτήτων της, χάρη στην εμπιστοσύνη που δείχνουν οι Τοπικές Καθολικές Εκκλησίες του εξωτερικού, μέσω των Εθνικών Κάριτας, κρατικοί και ιδιωτικοί φορείς.

Με την ευκαιρία αυτοί ανταλλάχτηκαν απόψεις και πάνω στο γενικότερο έργο της Κάριτας Ελλάς και διαπιστώθηκε και από τις δύο πλευρές ότι το έργο που επιτελεί σήμερα είναι σημαντικό ιδιαίτερα στον τομέα των προσφύγων και μεταναστών που βρίσκονται στην Ελλάδα, και όχι μόνο.

www.kantam.gr

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.