Το Τοπικό Συμβούλιο Πανόρμου του Δήμου Τήνου, συνήλθε εκτάκτως σήμερα 26 του μηνός Ιουνίου του έτους 2019, ημέρα Τετάρτη και ώρα 11.00π.μ, με μόνο θέμα την έκδοση ψηφίσματος, στο άγγελμα της θλιβερής και ξαφνικής είδησης του θανάτου του συντοπίτη, συνεργάτη και φίλου μας Βασίλη Φόρτωμα.

Ο Βασίλης, διετέλεσε γραμματέας της ιστορικής Κοινότητας Πανόρμου Τήνου για είκοσι πέντε συνεχή έτη, υπηρετώντας με σύνεση και αυταπάρνηση τα συμφέροντα – προβλήματα του τόπου. Άνδρας με εξαίρετο ήθος, καινοτόμος, εύστροφος, με έντονη προσωπικότητα και δυναμική παρουσία στα θέματα της Τοπικής Κοινωνίας, συνετέλεσε σημαντικά στον εκσυχρονισμό και στη μετάβαση της Ιστορικής Κοινότητας Πανόρμου σε μία νέα τάξη πραγμάτων.

Ο θάνατός του αφήνει δυσαναπλήρωτο κενό στην οικογένειά του, σε όσους τον έζησαν και τον αγάπησαν και στον τόπο τον οποίο υπηρέτησε με αγάπη και σεβασμό.

Το Τοπικό Συμβούλιο Πανόρμου με βαθιά θλίψη και πόνο αποχαιρετά ένα σημαντικό άνθρωπο με ανεκτίμητη προσφορά.

Ο Πρόεδρος του Τοπικού εισηγήθηκε την έκδοση ψηφίσματος, το οποίο και ψηφίστηκε ομόφωνα από το Τοπικό Συμβούλιο Πανόρμου:

Α. Να εκφρασθούν τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του μεταστάντος.

B. Να αναρτηθεί μεσίστια η σημαία στο γραφείο της Τοπικής Κοινότητας Πανόρμου του Δήμου Τήνου.

Γ. Να κατατεθεί στεφάνι μνήμης κατά την ταφή του στον Πύργο Τήνου και να αναγνωσθεί το ψήφισμα της Τοπικής Κοινότητας Πανόρμου κατά την εξόδιο ακολουθία.

Ε. Να δημοσιευθεί το παρόν στον τοπικό τύπο.

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.