Το αρτοποιείο-ζαχαροπλαστείο «Άρτιον» της εταιρείας Μάρκος & Παναγιώτης Δελατόλας ΟΕ, είναι μία οικογενειακή επιχείρηση με ηγέτες τον Μάρκο και τον Παναγιώτη.

Συνεχίζοντας ανεξάρτητοι την οικογενειακή παράδοση των προγόνων μας, ξεκινήσαμε τα πρώτα μας βήματα τον Απρίλιο του 2011, και με μεράκι για τη δουλειά μας, έχουμε καταφέρει να προσφέρουμε μία μεγάλη ποικιλία από ελληνικά, παραδοσιακά, χειροποίητα προϊόντα αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής, χρησιμοποιώντας πάντα τις καλύτερες πρώτες ύλες.

Βασικοί μας στόχοι είναι η διάθεση προϊόντων ποιότητας με άρτια σχέση ποιότητας-τιμής, η άμεση και ευχάριστη εξυπηρέτηση των πελατών μας, η διαρκής ενημέρωση πάνω σε θέματα υγιεινής, η αναβάθμιση των προϊόντων με γνώμονα τις νέες διατροφικές απαιτήσεις.

Πλαισιωμένοι από μία ικανή ομάδα παραγωγής, φροντίζουμε να δημιουργούμε διαρκώς προϊόντα υψηλής διατροφικής αξίας, συνδυάζοντας την παράδοση με την εξέλιξη και τις νέες καταναλωτικές ανάγκες της εποχής. Τιμάμε την ΠΑΡΑΔΟΣΗ που συναντά την ΑΝΑΝΕΩΣΗ.

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 22830.26150 [Μητροπολίτου Χαλκίδος]
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 22830.23863 [Τριών Ιεραρχών 4]
Κινητό: 697.167.0764 & 697. 836.3272
Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.