Αγαπητοί Συμπατριώτες, Φίλες και Φίλοι,

Εκφράζω ένα μεγάλοι ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ που χάρις σε σας, με δεδομένο το αποτέλεσμα των εκλογών, επιτεύχθηκε ένας άθλος, αφού με τιμήσατε για την ουσιαστική, ειλικρινή και ανιδιοτελή προσφορά μου.

Η από κοινού επιτυχία μας αυτή ήρθε παρά τις αντίθετες εκτιμήσεις και προσδοκίες ορισμένων, που είχαν προδιαγράψει τον αφανισμό μου. Από την πλευρά μου ήταν μια έντιμη και καθαρή προσπάθεια, που εσείς αναγνωρίσατε και δικαιώσατε χωρίς υστεροβουλίες και βασισμένη σε αρχές και αξίες.

Υπόσχομαι να συνεχίσω με ευθύνη μεγάλη, συνέπεια, σύνεση και αφοσίωση τη γόνιμη παρουσία μου και την παραγωγική συνεισφορά μου για τη γενική πρόοδο και ανάπτυξη του νησιού μας.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ τους αξιόλογους συναδέλφους συνυποψηφίους μου της παράταξης «Ενωμένοι για το νησί μας» και τον επικεφαλής Π. Κροντηρά, νέους και καταξιωμένους που με ζήλο και όραμα προσπαθούν ο καθένας με τον τρόπο του για την πρόοδο του νησιού μας.

Ευχαριστώ και όσους δε με ψήφισαν, αφού στη ζωή δεν γεννηθήκαμε ούτε παράταξη, ούτε ψήφος αλλά ΑΝΘΡΩΠΟΙ

Με εκτίμηση και αγάπη
Παντελεήμων Αρμάος
Δημοτικός Σύμβουλος Τήνου

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.