Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους συμπατριώτες μου που στήριξαν την ειλικρινή και κοπιώδη προσπάθειά μας με την δημοτική ομάδα «ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ». Το εκλογικό αποτέλεσμα υπήρξε οδυνηρό αλλά και απολύτως σεβαστό ως εκδήλωση της βούλησης του λαού της Τήνου.

Ευχαριστώ όμως ιδιαίτερα και με όλη μου την δύναμη, τους 740 …. προσωπικούς μου ψηφοφόρους, που μέσα στις συνθήκες του σκληρού εκλογικού αγώνα, στάθηκαν δίπλα μου, τιμώντας με από όλα τα χωριά και την πόλη της Τήνου.

Μια τέτοια εκτίμηση στο πρόσωπό μου και μάλιστα στα πλαίσια ενός τόσο αρνητικού εκλογικού αποτελέσματος, είναι η καλύτερη απάντηση σε όσους άνανδρα προσπάθησαν να με εξουθενώσουν ηθικά και πολιτικά, επ ευκαιρία της γνωστής περιπέτειάς μου, ως προς ένα λάθος μου στον τρόπο σύνταξης των δηλώσεων του πόθεν έσχες 2012 και 2013…. Βίωσα με πόνο, ο ίδιος και η οικογένειά μου, όλα τα ανωτέρω αίσχη.

Στην μικροψυχία τους και στα όσα διακινούσαν κάποιοι κακεντρεχείς  θιασώτες του διαδικτύου, απάντησε, κατά τρόπο αποστομωτικό, ο Τηνιακός λαός, τοποθετώντας με, για μια ακόμη φορά, στην υπηρεσία του.

Μέσα στην εύλογη πικρία μου για το συνολικό εκλογικό μας αποτέλεσμα, προσωπικά, βγαίνω από τις πρόσφατες εκλογές ΝΙΚΗΤΗΣ.

Αντώνης Ξενόπουλος

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.