Μια διάκριση για το Εντελέχεια Τήνου με χρυσή την Άννα Παγανέλη στο 11ο Kim e Liou.  

Ένα μπράβο στον Κωνσταντίνο Μιχαήλ που έπαιξε τέσσερις (4) αγώνες και πριν τα μετάλλια έχασε από τον περσινό πρωταθλητή που στην κατηγορία του - 37 βγήκε 4ος με σκορ 7-5.

Μια πόλη καλή εμφάνιση και ο Δογορίτης που πάλεψε αρκετά. Έχασε με 14-12 στον πρώτο αγώνα. 4ος στην κατηγορία του στα -46.

Έναν φοβερό αγώνα έδωσε και ο γίγαντα της σχολής μας ο Σταμάτιου Γιώργος που έπαιξε με έναν πραγματικό γίγαντα στα κιλά plus με διαφορά ύψους και 15 κιλά τουλάχιστον πιο βαρύς. Έχασε με σκορ 7-5.

Ο προπονητής της ομάδας Κωνσταντίνος Φωτιάδης μεταξύ άλλων δηλώνει «Πραγματικά είμαι πολύ περήφανος για τα παιδιά μου γιατί αγωνιστικά είναι πολύ ψηλά. Ένα μεγάλο ευχαριστώ και τους γονείς. Επίσης, να σας θυμίσω ότι στις 30 Ιουνίου έχουμε και την εξεταστική για ζώνες».

Η σχολή κλείνει για διακοπές και 1η Σεπτεμβρίου ξανά στα αγωνιστικά! 

Να ευχαριστώ και τους χορηγούς μου PRANZO, Σεράι του Πάσα και Άθως Studios. Για την στήριξη τους και την FAST FERRIES aeolos travel, Παπακωνσταντίνου Νικόλαο.

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.