Την Πέμπτη, 06 Ιουνίου συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Τήνου και ώρα 19.00 το απόγευμα. Η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων του σώματος στο Δημαρχιακό Κατάστημα. Τα θέματα της ημερησίας διατάξεως είναι: 

ΘΕΜΑ 1ο: Εξειδίκευση πίστωσης σε βάρος του K.A 15.6472 «Έξοδα αθλητικών δραστηριοτήτων» για την συνδιοργάνωση με τον Εμποροεπαγγελματικό & Βιοτεχνικό Σύλλογο Τήνου του TINOS RUNNING EXPERIENCE VODAFONE 2019.

Εισηγήτρια : Πρόεδρος

ΘΕΜΑ 2ο: Εξέταση αιτήσεων ΟΤΕ Α.Ε. για την χορήγηση δικαιωμάτων διέλευσης για την εγκατάσταση ιδιωτικού/δημοσίου δικτύου ηλεκτρονικών επικοινωνιών.

Εισηγήτρια : Πρόεδρος

ΘΕΜΑ 3ο: Συμμετοχή εκπροσώπων του Δήμου Τήνου (ως εταίρο) στη 3η συνάντηση του Ευρωπαϊκού Ερευνητικού Έργου του Προγράμματος «ΟΡΙΖΟΝΤΑΣ» (HORIZON 2020), για την ορθή διαχείριση των Υδατικών Πόρων του Νησιού και την Ανάπτυξη της Αγροτικής Παραγωγής με έμφαση στις Νέες Τεχνολογίες Επεξεργασίας Νερού και Λυμάτων (HYDROUSA) και εξειδίκευση πίστωσης σε βάρος του Κ.Α. 70.6422.0001 με τίτλο : «Οδοιπορικά έξοδα και αποζημίωση μετακινούμενων υπαλλήλων».

Εισηγητής : Δήμαρχος

ΘΕΜΑ 4ο: Τροποποίηση της από 23-05-2019 σύμβασης συνεργασίας Δήμου Τήνου – ΚΟΙΝΣΕΠ «Καλλονή – Κελιά» με την Ελληνική Εταιρεία Αξιοποίησης Ανακύκλωσης Α.Ε.

Εισηγητής : Δήμαρχος

ΘΕΜΑ 5ο: Λήψη απόφασης για χορήγηση άδειας παράτασης μουσικών οργάνων στην επιχείρηση «Επιχείρηση μαζικής εστίασης» του Γεράσιμου Χαρακαίδη που βρίσκεται στον οικισμό Πάνορμο της Τ.Κ. Πανόρμου Δήμου Τήνου.

Εισηγήτρια : Αναστασία Δεληγιάννη

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.