Έκλεισαν με μεγάλη επιτυχία για τον σύλλογό μας οι αγώνες στην Αθήνα στο μεγαλύτερο φεστιβάλ ταεκβοντο για ηλικίες από 6 εως 11 χρονών που διοργανώνει η Ένωση Τάεκβοντο Νοτίου Ελλάδας με συμμετοχή 1500 αθλητών.

Με συμμετοχή 3 αθλητών του συλλόγου μας καταφέραμε 1 χρυσό και 1 ασημένιο μετάλλιο.

Συγκεκριμένα ο Βαρσαμής Δημήτρης, έχοντας ένα συνεχόμενο σερί μεταλλίων τα τελευταία χρόνια κατορθώνοντας να φτάνει κάθε φορά στον τελικό, κατάφερε να πάρει το ασημένιο μετάλλιο, κατακτώντας μέχρι τώρα 2 χρυσά και 2 ασημένια.

Μεγάλη ήταν η επιτυχία της Μαραγκού Μαρίνας η οποία συμμετέχοντας για 3η φορά σε επίσημους αγωνες και έπειτα από καλή προετοιμασία κατάφερε να φέρει 1η θέση μετά από 4 νικηφόρους αγώνες παίζοντας σε μια δύσκολη κατηγορία.

Τέλος ο Ψάλτης Νικόλας συμμετέχοντας για 2η φορά σε επίσημους αγώνες δεν κατάφερε να προκριθεί, αποκτώντας όμως μια ακόμα εμπειρία, η οποία είναι πολύ σημαντική για κάθε αθλητή που θέλει να εξελιχθεί στο αγωνιστικό ταεκβοντό.


Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.